Firms.bg
Търси

Пакто-Пфлегесервиз ЕООДЕИК: 206906335, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.04.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
Пакто-Пфлегесервиз ЕООД
Изписване на чужд език
„Pacto-Pflegeservice“ GmbH
Дата на регистрация
15.3.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
Предмет на дейност
извършването на услуги по обслужване на възрастни хора в домашна и частна обстановка. пълно обслужване в домакинството за възрастни хора, както и за хора с увреждания или за трудно предвижващи се поради напреднала възраст включително и лично съпровождане в ежедневието. наред с това и предоставянето на индивидуални грижи и подкрепа на възрастни хора, хора с увреждания, болни или други нуждаещи се лица, настанени в собствено жилище или в подходящи заведения като домове за възрастни хора или жилища за пенсионери, както и осигуряването на помощен персонал и болногледачи. също така и услуги и продажби на средства за поддръжка и общи технически услуги в здравния сектор. посредничество за персонал за обгрижване и поддръжка на домакинството за възрастни хора от страната и чужбина, също и търсене по заявка на подходящ персонал за обслужване и помощ в домакинството, както и извършване на семинари и мероприятия в сферата на помощ в домакинството и домакинства на възрастни хора. дружеството има също така за цел да посредничи при професионалните, икономически и социални интереси между изпратените лица и своите партньори. дори и в сферата на индивидуалното и фирмено предлагане на обслужващ и помощен персонал, включително и посредничество относно заплащане на възнаграждения, хонорари и на други претенции спрямо извършващите услуги по обслужване и поддръжка на домакинство. дружеството може да основава самостоятелни или несамостоятелни клонове и филиали в страната и чужбина и да участва в същите или в подобни дружества в страната и в чужбина. придобиване, продаване на търг и администриране на недвижимо имущество от всякакъв тип. дружеството може освен това да осъществява всякакви сделки, които пряко или косвено служат на неговата цел.
Управители/Съдружници
  • кадийр е.
Едноличен собственик на капитала
кадийр е.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Пакто-Пфлегесервиз ЕООД („Pacto-Pflegeservice“ GmbH) с ЕИК/ПИК 206906335 е основана на 15.3.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Пакто-Пфлегесервиз ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 15.04.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Пакто-Пфлегесервиз
    Предмет на дейност
    Извършването на услуги по обслужване на възрастни хора в домашна и частна обстановка. Пълно обслужване в домакинството за възрастни хора, както и за хора с увреждания или за трудно предвижващи се поради напреднала възраст включително и лично съпровождане в ежедневието. Наред с това и предоставянето на индивидуални грижи и подкрепа на възрастни хора, хора с увреждания, болни или други нуждаещи се лица, настанени в собствено жилище или в подходящи заведения като домове за възрастни хора или жилища за пенсионери, както и осигуряването на помощен персонал и болногледачи. Също така и услуги и продажби на средства за поддръжка и общи технически услуги в здравния сектор. Посредничество за персонал за обгрижване и поддръжка на домакинството за възрастни хора от страната и чужбина, също и търсене по заявка на подходящ персонал за обслужване и помощ в домакинството, както и извършване на семинари и мероприятия в сферата на помощ в домакинството и домакинства на възрастни хора. Дружеството има също така за цел да посредничи при професионалните, икономически и социални интереси между изпратените лица и своите партньори. Дори и в сферата на индивидуалното и фирмено предлагане на обслужващ и помощен персонал, включително и посредничество относно заплащане на възнаграждения, хонорари и на други претенции спрямо извършващите услуги по обслужване и поддръжка на домакинство. Дружеството може да основава самостоятелни или несамостоятелни клонове и филиали в страната и чужбина и да участва в същите или в подобни дружества в страната и в чужбина. Придобиване, продаване на търг и администриране на недвижимо имущество от всякакъв тип. Дружеството може освен това да осъществява всякакви сделки, които пряко или косвено служат на неговата цел.
    Изписване на чужд език
    „Pacto-Pflegeservice“ GmbH
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Подуяне, ул. „ТОДОРИНИ КУКЛИ”, №1Б
    Управители
    кадийр е.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    100
    Основана
    15.3.2022
    Капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204117597ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООД

гр. Созопол, Созопол

виктор а.

Управители

Виж още
204177990ЕЛАН 501 ЕООД

гр. Благоевград, Благоевград

виктор а.

Съдружници, Съдружници

Виж още
207386396ИСКО Групп Европа ЕООД

гр. Бургас, Бургас

виктор а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207386485СОЛТЕКС ГРУП ООД

гр. Бургас, Бургас

виктор а.

Съдружници, Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.