Firms.bg
Търси

ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООДЕИК: 204117597, гр. Созопол, Созопол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.11.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООД
Изписване на чужд език
"СVP PANAZEYA Ltd“
Дата на регистрация
13.5.2016
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46
Предмет на дейност
предоставяне на услуги, свързани с подобряване живота на хората, извършване на кинезитерапия, биорезонансна терапия, диагностики, масажи, търговия с продукти, производство на продукти, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки, собствено производство; търговско представителство и посредничество; превозни сделки на пътници и товари в страната и чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, търговия с всички, разрешени от закона стоки, във всички разрешени форми; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички други дейности, разрешени от закона. дейностите, за които съществува разрешителен и/или лицензионен режим ще се извършват след издаване на необходимите нормативно изискуеми документи и разрешителни.
Управители/Съдружници
  • валерий д.
Едноличен собственик на капитала
валерий д.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООД ("СVP PANAZEYA Ltd“) с ЕИК/ПИК 204117597 е основана на 13.5.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. ЦВП ПАНАЦЕЯ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 13.06.2016 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    александър п.
    Внесен капитал
    50
    Име на фирма
    АСАБ 2016
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 39, вход 3, етаж 5, апартамент 77
    Капитал
    50
    Изписване на чужд език
    ASAB 2016
    Предмет на дейност
    Покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка строеж и обзавежданена недвижими имоти с цел продажба, лизинг, фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, масажи, спа услуги, изработка и поставяне на алуминиева и пластмасова дограма, извършване на счетоводни услуги, одиторски и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството в съответствие с чл.15 от ТЗ и други дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които съществува разрешителен и/или лицензионен режим ще се извършват след издаване на необходимите нормативно изискуеми документи и разрешителни.
    Управители
    Основана
    13.5.2016
  2. 29.12.2021 г.

    Управители
    александър п.
    Едноличен собственик на капитала
    Изписване на чужд език
    „ZVP PANAZEYA Ltd“
    Име на фирма
    ЦВП ПАНАЦЕЯ
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46, блок 39, вход 3, етаж 5, апартамент 77
    Предмет на дейност
    Предоставяне на услуги, свързани с подобряване живота на хората, извършване на кинезитерапия, биорезонансна терапия, диагностики, масажи, търговия с продукти, производство на продукти, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки, собствено производство; търговско представителство и посредничество; превозни сделки на пътници и товари в страната и чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, търговия с всички, разрешени от закона стоки, във всички разрешени форми; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и всички други дейности, разрешени от закона. Дейностите, за които съществува разрешителен и/или лицензионен режим ще се извършват след издаване на необходимите нормативно изискуеми документи и разрешителни.
  3. 9.11.2022 г.

    Изписване на чужд език
    "СVP PANAZEYA Ltd“
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Созопол, гр. Созопол, Кирил и Методий, №46
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206700709СЛЪНЧЕВА ПТИЦА ЕООД

гр. София, Столична

чен ш.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.