Firms.bg
Търси

ЛАВХИЛ ООДЕИК: 205356430, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.09.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛАВХИЛ ООД
Дата на регистрация
22.9.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", №5
Предмет на дейност
подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти и цялостни решения с приоритет реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез развитие на изцяло завършени и интегрирани туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение“. развитие на обекти на културното наследство от национално и световно значение, в т.ч. религиозни такива за нуждите на поклоннически, религиозен и културен туризъм, чрез консервация и реставрация, възстановяване, опазване, експониране, социализация, популяризиране, оборудване, въвеждане на техники и програми за превод, екскурзоводски услуги и др.; дейности по вертикална планировка и подобряване на прилежащи пространства; развитие на туристическата инфраструктура, включително и изграждане, ремонт, поддръжка, обслужване и експлоатиране на туристически обекти; подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти в търговски зони и места за настаняване, като част от туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение; подпомагане развитието на туристически продукти на основата на обекти на културното наследство и събиране; обучение на персонал, организиране на курсове и други форми на обучение за придобиване и повишаване на професионалната квалификация. покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, маркетингови и импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
Управители/Съдружници
  • пенко п.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ЛАВХИЛ ООД () с ЕИК/ПИК 205356430 е основана на 22.9.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", №5, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ЛАВХИЛ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.10.2018 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    СОЛИДАРНОСТ И ГРИЖА
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. Лъдженска, №1 секция В
    Съдружници
    златица к.
    Внесен капитал
    100
    Предмет на дейност
    • Дружеството ще извършва дейности по КИД 88.99; • Предоставяне на социални услуги, консултиране, социална защита, ориентиране и други сходни услуги, предоставяни на лица и семейства в техните домове или на други места. • Социална защита, консултиране и ориентиране за деца и юноши. • Социална работа, свързана с осиновяване на деца или със защита на възрастни и деца от насилие • Консултиране относно семейния бюджет, брачни и семейни консултации, консултиране по въпроси на потребителско кредитиране и задлъжняване. • Социална работа на ниво общности и колективи – например в големи градове или предградия. • Дейности насочени към хуманитарна подкрепа на пострадали при бедствия, на бежанци, имигранти и други, вкл. Осигуряване на преходен, обикновено краткосрочен, подслон за такива лица. • Професионално обучение, реадаптиране и реинтегриране на безработни лица, ако в тези дейности образователният компонент не е съществен. • Установяване на права за достъп до социални помощи в пари или натура. • Дневни центрове за работа с бездомни и други социално слаби групи. • Благотворителни дейности като събиране на средства или други дейности, подпомагащи социалната работа, както и други дейности, незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
    Основана
    22.9.2018
    Управители
    Капитал
    100
  2. 2.07.2019 г.

    Име на фирма
    ЛАВХИЛ-ИНВЕСТ ГРУП
    Управители
    майя г.
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", №5
    Предмет на дейност
    Дружеството ще извършва дейности по КИД 4120 Изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки /без забранените/, вкл. внос и износ, вси1ки видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки.
    Съдружници
  3. 16.09.2019 г.

    Предмет на дейност
    Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти и цялостни решения с приоритет реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на културното наследство чрез развитие на изцяло завършени и интегрирани туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение“. Развитие на обекти на културното наследство от национално и световно значение, в т.ч. религиозни такива за нуждите на поклоннически, религиозен и културен туризъм, чрез консервация и реставрация, възстановяване, опазване, експониране, социализация, популяризиране, оборудване, въвеждане на техники и програми за превод, екскурзоводски услуги и др.; Дейности по вертикална планировка и подобряване на прилежащи пространства; Развитие на туристическата инфраструктура, включително и изграждане, ремонт, поддръжка, обслужване и експлоатиране на туристически обекти; Подготвяне, изпълнение и управление на инвестиционни проекти в търговски зони и места за настаняване, като част от туристически продукти за недвижими културни ценности с категория „световно значение“ или „национално значение; Подпомагане развитието на туристически продукти на основата на обекти на културното наследство и събиране; Обучение на персонал, организиране на курсове и други форми на обучение за придобиване и повишаване на професионалната квалификация. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; Продажба на стоки от собствено производство; Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Предоставяне на хотелиерски, туристически, рекламни, маркетингови и импресарски услуги, както и други услуги незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
    Съдружници
    Име на фирма
    ЛАВХИЛ

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102860747ХАРМОНИЯ И СТИЛ ЕООД

гр. Бургас, Бургас

неделина д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
119516793ИНВЕСТ ГРУП Д-Р ПЕНКОВИ ООД

гр. Сливен, Сливен

пенко п.

Управители

Виж още
119624388МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "ХАДЖИ ДИМИТЪР" ООД

гр. Сливен, Сливен

пенко п.

Управители

Виж още
200800859ЧЕРНОМОРСКИ СТРОЕЖИ - 09 ООД

гр. Бургас, Бургас

"многопрофилна о.

Съдружници, Съдружници

Виж още
200809370СИТИ ХОСПИТАЛ ООД

гр. Сливен, Сливен

пенко п.

Управители, Съдружници, Управители

Виж още
201258137ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА 2010 - 3 ЕООД

гр. Сливен, Сливен

"многопрофилна о.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
203306399ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПОМОЩ ООД

гр. София, Столична

пенко п.

Съдружници, Съдружници, Съдружници, Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
204727534САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СМАРТ ЛАБ СОЛЮШЪНС ООД

гр. София, Столична

пенко п.

Управители

Виж още
204727807СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ "КНЯЗ ФЕРДИНАНД" ЕООД

гр. Сливен, Сливен

пенко п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205289105ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН ООД

гр. Сливен, Сливен

пенко п.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.