Firms.bg
Търси

ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН ООДЕИК: 205289105, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.01.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН ООД
Дата на регистрация
18.8.2018
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул."Бдин" №20
Предмет на дейност
изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки /без забранените/, вкл. внос и износ, всички видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки.
Управители/Съдружници
  • станимир я.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН ООД () с ЕИК/ПИК 205289105 е основана на 18.8.2018 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул."Бдин" №20, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.09.2018 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    даниела м.
    Основана
    18.8.2018
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, Хаджи Димитър, №19
    Предмет на дейност
    Приложни изследвания - първично проучване, водещо до нови знания, насочено главно към специфична практическа цел или обект; Експериментални разработки - системна работа,използваща съществуващите вече знания, получени от изследвания и/или практически опит. Клинико - лабораторни проучвания при заболявания в кардиологията – изменения на показателите на тропонина в зависимост от стадия на развитие на инфаркта на сърдечния мускул и други заболявания породени от заболявания на съдовете. Чрез количествени и качествени методи на изследване се осигурява необходимата информация за ранна диагноза, контрол на динамиката на болестния процес и на ефекта на лечението. Клинично изследване с маркери за налична сърдечна недостатъчност след инфаркт на миокарда. Клинично лабораторни изследвания при съдови заболявания на централната и периферна нервна система при невроофталмологията, невроотологията и при деменция.
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Име на фирма
    САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ „ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ КЛИНИКО – ЛАБОРАТОРЕН ЦЕНТЪР
    Съдружници
  2. 24.10.2018 г.

    Предмет на дейност
    Дружеството ще извършва дейности по КИД 86.90; Дейности по хуманно здравеопазване, различни от тези на болниците и на лекарите в извънболничната помощ: Лаборатории за кръвен анализ и подобни медико-диагностични лаборатории дейности на кръвни банки, тъканни банки, банки за сперма, банки на органи за трансплантация и други; Дейности на медицински сестри, акушерки, фелдшери, рехабилитатори и други специалисти или практикуващи в областта на оптометрията, логопедията, балнео и хидротерапията, лечебния масаж, ерготерапията, хомеопатията, акупунктурата, лекуване чрез манипулации по гръбначния стълб и други неконвенционални методи за въздействие върху индивидуалното здраве. Тези дейности могат да бъдат извършвани в медицински центрове, кабинети към предприятия, училища или благотворителни организации, в заведения със здравни грижи /различни от болници, както и в частни здравни кабинети на практикуващите лица, в домовете на пациентите или другаде. Рентгенови лаборатории и други центрове за образна диагностика. Дейност на спешния медицински транспорт по превоз на пациенти с линейки или с друг вид транспорт, вкл. въздушен.
  3. 2.07.2019 г.

    Име на фирма
    ЕКОТУРИЗЪМ БРЪШЛЯН
    Предмет на дейност
    Изграждане /строителство/ и оборудване на болнични комплекси, хотели и социални заведения, отдаване под наем и учредяване на други сходни вещни права върху медицинска апаратура, продажба и доставка на медицински медикаменти и други такива, производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, вкл. внос и износ, търговия с всякакви стоки /без забранените/, вкл. внос и износ, всички видове услуги, включително и тези извършвани в чужбина, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, таксиметрова, хотелиерска, туристическа, импресарска и рекламна дейност, покупко-продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и извършването на всякакви незабранени от закона търговски сделки.
    Управители
    даниела м.
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул."Димитър Пехливанов", №5
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Съдружници
  4. 4.01.2022 г.

    Управители
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул."Бдин" №20
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
205548814Соларни и вятърни системи ЕООД

гр. Сливен, Сливен

станимир я.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206330373ЕВРО КОНСУЛТ 01 ЕООД

гр. Сливен, Сливен

станимир я.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206577295ВИ СИ ЕС ООД

гр. Сливен, Сливен

станимир я.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.