Firms.bg
Търси

ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ФИЛЬОВ ЕТЕИК: 113503337, гр. Батановци, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 25.08.2010 г.
Последна промяна
25.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ФИЛЬОВ ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Батановци, ул. Св. Св. Кирил и Методий, №34
Предмет на дейност
създаване на лечебно заведение - индивидуална практика за първична медицинска помощ, получаване на разрешение и извършване на регистрация при условията и реда на закона за лечебните заведения и извършването на следната дейност: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика. предписване на: лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на практиката, на обема и вида домашни грижи и помощ за болни, на лекарства, превързочни материали и медицински пособия. извършване на експертизи за временна нетрудоспособност. извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство. наблюдаване, контролиране и полагане на грижи за физическо и психическо развитие на лица до 18 години. извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. издаване на документи, свързани с дейността на практиката. насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. извършване на лечение на болен у дома му, когато състоянието на болния налага това. извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните от практиката медицински дейности и за обслужване на пациентите.
Физическо лице - търговец
стефан ф.

Резюме

Фирма ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ФИЛЬОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 113503337 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Батановци, ул. Св. Св. Кирил и Методий, №34. ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ФИЛЬОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 27.05.2010 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ФИЛЬОВ
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Перник, община Перник, гр. Батановци, Л. КАРАВЕЛОВ, №5
    Физическо лице - търговец
    стефан ф.
    Основана
    1999
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Батановци, ул. Св. Св. Кирил и Методий, №34
    Предмет на дейност
    Създаване на лечебно заведение - индивидуална практика за първична медицинска помощ, получаване на разрешение и извършване на регистрация при условията и реда на Закона за лечебните заведения и извършването на следната дейност: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации и профилактика. Предписване на: лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на практиката, на обема и вида домашни грижи и помощ за болни, на лекарства, превързочни материали и медицински пособия. Извършване на експертизи за временна нетрудоспособност. Извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство. Наблюдаване, контролиране и полагане на грижи за физическо и психическо развитие на лица до 18 години. Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. Издаване на документи, свързани с дейността на практиката. Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Извършване на лечение на болен у дома му, когато състоянието на болния налага това. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните от практиката медицински дейности и за обслужване на пациентите.
  2. 25.08.2010 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
823068947ЯВОРА ООД

гр. Перник, Перник

стефан ф.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.