Firms.bg
Търси

ЯВОРА ООДЕИК: 823068947, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЯВОРА ООД
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. КРАКРА бл. 63 вх.В ет.3 ап.23
Предмет на дейност
вътрешнотьрговска дейност, изразяваща се в покупка на разрешените от закона стоки или вещи с цел - продажба в първоначален, преработен или обработен вид. посредническа търговска дейност. финансово посредничество и търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. инвестиционна дейност. външнотърговска дейност, изразяваща се в импорт, експорт, бартерни, реекспортни и консигнационни сделки. консултанска дейност. производство на разрешените от закона стоки с цел - продажба на вътрешния и външния пазар. организиране и извършване на разрешените от закона услуги на български и чуждестранни физически и юридически лица. отдаване под наем на собствени на дружеството или наети от дружеството недвижими имоти, помещени и сгради, на български и чуждестранни физически и юридически лица. вътрешна и международна превозна дейност с лек, лекотоварен, товарен и пътнически автотранспорт. вътрешна и международна туристическа дейност и туристически услуги в страната и чужбина. спедиторска и складова дейност. рекламна и импресарска дейност. експлоатация на помещения и зали за електронни забавни и спедиторска и складова дейност. рекламна и импресарска дейност. експлоатация на помещения и зали за електронни забавни и равлекателни игри.
Управители/Съдружници
  • еленка в.
Съдружници
Капитал размер
54000 лв. (внесен капитал: 54000 лв.)

Резюме

Фирма ЯВОРА ООД () с ЕИК/ПИК 823068947 е основана на 1993 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. КРАКРА бл. 63 вх.В ет.3 ап.23, а началният внесен капитал е в размер на 54000 лева. ЯВОРА ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЯВОРА
    Предмет на дейност
    BЪTPEШHOTЬPГOBCKA ДEЙHOCT, ИЗPAЗЯBAЩA CE B ПOKУПKA HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA CTOKИ ИЛИ BEЩИ C ЦEЛ - ПPOДAЖБA B ПЪPBОHАЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД. ПOCPEДHИЧECKA TЪPГOBCKA ДEЙHOCT. ФИHAHCOBO ПOCPEДHИЧECTBO И TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA. ИHBECTИЦИOHHA ДEЙHOCT. BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, ИЗPAЗЯBAЩA CE B ИMПOPT, EKCПOPT, БAPTEPHИ, PEEKCПOPTHИ И KOHCИГHAЦИOHHИ CДEЛKИ. KOHCУЛTAHCKA ДEЙHOCT. ПPOИЗBOДCTBO HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA CTOKИ C ЦEЛ - ПPOДAЖБA HA BЪTPEШHИЯ И BЪHШHИЯ ПAЗAP. OPГAHИЗИPAHE И ИЗBЪPШBAHE HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA УCЛУГИ HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA. OTДABAHE ПOД HAEM HA COБCTBEHИ HA ДPУЖECTBOTO ИЛИ HAETИ OT ДPУЖЕCTBOTO HEДBИЖИMИ ИMOTИ, ПOMEЩEHИ И CГPAДИ, HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA. BЪTPEШHA И MEЖДУHAPOДHA ПPEBOЗHA ДEЙHOCT C ЛEK, ЛEKOTOBAPEH, TOBAPEH И ПЪTHИЧECKИ ABTOTPAHCПOPT. BЪTPEШHA И MEЖДУHAPOДHA TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT И TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. CПEДИTOPCKA И CKЛAДOBA ДEЙHOCT. PEKЛAMHA И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT. EKCПЛOATAЦИЯ HA ПOMEЩEHИЯ И ЗAЛИ ЗA EЛEKTPOHHИ ЗAБABHИ И CПEДИTOPCKA И CKЛAДOBA ДEЙHOCT. PEKЛAMHA И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT. EKCПЛOATAЦИЯ HA ПOMEЩEHИЯ И ЗAЛИ ЗA EЛEKTPOHHИ ЗAБABHИ И PABЛEKATEЛHИ ИГPИ.
    Управители
    еленка в.
    Съдружници
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. КРАКРА бл. 63 вх.В ет.3 ап.23
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.П.Каравелов, №6, вход 4, етаж 4, апартамент 7
    Капитал
    54000
    Внесен капитал
    54000
    Основана
    1993

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
101056444ФОРЕСТА АД

гр. Разлог, Разлог

богомил п.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
113503337ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ФИЛЬОВ ЕТ

гр. Батановци, Перник

стефан ф.

Физическо лице - търговец

Виж още
121889657ТРЕЙД ТЕХНИКА ООД

гр. София, Столична

богомил п.

Управители

Виж още
131288612ВКР - ИМОТИ ООД

гр. София, Столична

богомил п.

Управители

Виж още
204399602РИО - Р 2017 ЕООД

гр. Перник, Перник

росен п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.