Firms.bg
Търси

ВАДЕТ ИСМАИЛ - ВИДИ ЕТЕИК: 837105099, с. Длъжко, Хитрино

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.12.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВАДЕТ ИСМАИЛ - ВИДИ ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Хитрино, с. Длъжко, ул. ДЕДЕ-АГАЧ, №4
Предмет на дейност
покупка на стоки в това число на промишлени стоки, на стоки за бита, на машини и машинни части, на селскостопански продукти и на други вещи с цел продажба на същите в първоначален, преработен или обработен вид, производство на хранителни и нехранителни стоки / в т.ч. и на алкохолни продукти след лиценз/ и търговия с тях, дейности на търговско представителство и на търговско посредничество, организиране на спортни и забавни игри / в т.ч. и на хазартни такива след лиценз/, туристическа дейност в страната и чужбина, рекламна и информационна дейности, търговия на лизинг, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, с цел търговия с тях, експорт, импорт и реекспорт на стоки, за които не съществуват законови забрани за търговия, таксиметрови превози на пътници и товари в страната и в чужбина.
Физическо лице - търговец
вадет а.

Резюме

Фирма ВАДЕТ ИСМАИЛ - ВИДИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 837105099 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Хитрино, с. Длъжко, ул. ДЕДЕ-АГАЧ, №4. ВАДЕТ ИСМАИЛ - ВИДИ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 1.12.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1995
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ В ТОВА ЧИСЛО НА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, НА СТОКИ ЗА БИТА, НА МАШИНИ И МАШИННИ ЧАСТИ, НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И НА ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА НА СЪЩИТЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ / В Т.Ч. И НА АЛКОХОЛНИ ПРОДУКТИ СЛЕД ЛИЦЕНЗ/ И ТЪРГОВИЯ С ТЯХ, ДЕЙНОСТИ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И НА ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СПОРТНИ И ЗАБАВНИ ИГРИ / В Т.Ч. И НА ХАЗАРТНИ ТАКИВА СЛЕД ЛИЦЕНЗ/, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РЕКЛАМНА И ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ, ТЪРГОВИЯ НА ЛИЗИНГ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, С ЦЕЛ ТЪРГОВИЯ С ТЯХ, ЕКСПОРТ, ИМПОРТ И РЕЕКСПОРТ НА СТОКИ, ЗА КОИТО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЗАКОНОВИ ЗАБРАНИ ЗА ТЪРГОВИЯ, ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА.
    Име на фирма
    ВАДЕТ ИСМАИЛ - ВИДИ
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Хитрино, с. Длъжко, ул. ДЕДЕ-АГАЧ, №4
    Физическо лице - търговец
    вадет а.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
837099835ЗК БЪДЕЩЕ К

с. Длъжко, Хитрино

вадет а.

Управителен съвет

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.