Firms.bg
Търси

ФЕСТО ЕООДЕИК: 831630396, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.04.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФЕСТО ЕООД
Изписване на чужд език
FESTO
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

BG831630396 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, бул. Христофор Колумб, №9
Предмет на дейност
1. инженерингова дейност; 2. производство на пневматични изделия, системи и съоръжения, с цел продажба: a) производство и продажба, внос, износ и транзитен превоз на елементи за автоматично управление, електро-разпределителни (командни) шкафове и инсталации по пневматика, хидравлика и електроника, софтуер, сензорика и захранваща техника; b) производство и продажба, внос, износ и транзитен превоз на средства за обучение по системи за управление и информатика, особено в областта на пневматиката, хидравликата, електрониката, софтуера, сензориката и захранващата техника; c) производство и продажба, внос, износ и транзитен превоз на машини и инструменти; d) извършване на услуги в областта на автоматичната обработка на данни и информационна техника; e) изпълнение на електроинсталации. 3. маркетинг, търговска и външнотърговска дейност: a) продажба на машини, машинни елементи, прибори и инсталации; b) реализиране на търговски сделки чрез вътрешна и външна търговия, както и чрез транзитни превози; c) закупуване на предприятия, в случай, че това се допуска от съответната нормативна уредба. 4. сервизна дейност; 5. всякакъв вид консултантска дейност; 6. провеждане на обучения от всякакъв вид; 7. представителство на територията на република българия на собственика на дружеството – фесто аг, германия, както и представителство на други фирми в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • калин д.
Едноличен собственик на капитала
фесто г.
Капитал размер
671776 лв. (внесен капитал: 671776 лв.)

Резюме

Фирма ФЕСТО ЕООД (FESTO) с ЕИК/ПИК 831630396 е основана на 1990 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, бул. Христофор Колумб, №9, а началният внесен капитал е в размер на 671776 лева. ФЕСТО ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG831630396 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 31.03.1994 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG831630396
  2. 1.04.1994 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG831630396
  3. 24.06.2008 г.

    Изписване на чужд език
    FESTO-BULGARIA
    Капитал
    671776
    Име на фирма
    ФЕСТО-БЪЛГАРИЯ
    Основана
    1990
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, бул. ХРИСТОФОР КОЛУМБ, №9
    Предмет на дейност
    ПPOИЗBOДCTBO HA ПHEBMATИЧHИ ИЗДEЛИЯ, CИCTEMИ И CЪOPЪЖEHИЯ C ЦEЛ ПPOДAЖБA-ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA, BHOC, ИЗHOC И TPAHЗИTEH ПPEBOЗ HA EЛEMEHTИ ЗA ABTOMATИЧHO УПPABЛEHИE, EЛEKTPOPAЗПPEДEЛИTEЛHИ /KOMAHДHИ/ ШKAФOBE И ИHCTAЛAЦИИ ПO ПHEBMATИKA, XИДPABЛИKA И EЛEKTPOHИKA, COФTУEЪP, CEHЗOPИKA И ЗAXPAHBAЩA TEXHИKA, CPEДCTBA ЗA OБУЧEHИE ПO CИCTEMИ ЗA УПPABЛEHИE И ИHФOPMATИKA, ПHEBMATИЧHИ И EЛEKTPOИHCTPУMEHTИ И MAШИHИ, ИЗBЪPШBAHE HA УCЛУГИ B OБЛACTTA HA ABTOMATИЧHATA OБPAБOTKA HA ДAHHИ И ИHФOPMAЦИOHHA TEXHИKA, ИЗПЪЛHEHИE HA EЛEKTPOИHCTAЛAЦИИ, MAPKETИHГ, TЪPГOBCKA И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT-ПPOДAЖБA HA MAШИHИ, MAШИHHИ EЛEMEHTИ, ПPИБOPИ И ИHCTAЛAЦИИ, ЗAKУПУBAHE HA ПPEДПPИЯTИЯ, CEPBИЗHA ДEЙHOCT, OБУЧEHИE HA CПEЦИAЛИCTИ, ПPEДCTABИTEЛCTBO B БЬЛГAPИЯ HA COБCTBEHИKA HA ДPУЖECTBOTO - "ФECTO" Г.M.Б.X. BИEHA, KAKTO И ПPEДCTABИTEЛCTBO HA ДPУГИ ФИPMИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA.
    Управители
    херберт п.
    Внесен капитал
    671776
  4. 19.08.2008 г.

    Изписване на чужд език
    FESTO
    Предмет на дейност
    1.ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ; 2.ПРОИЗВОДСТВО НА ПНЕВМАТИЧНИ ИЗДЕЛИЯ, СИСТЕМИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, С ЦЕЛ ПРОДАЖБА: A)ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА, ВНОС, ИЗНОС И ТРАНЗИТЕН ПРЕВОЗ НА ЕЛЕМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ, ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ(КОМАНДНИ)ШКАФОВЕ И ИНСТАЛАЦИИ ПО ПНЕВМАТИКА, ХИДРАВЛИКА И ЕЛЕКТРОНИКА, СОФТУЕР, СЕНЗОРИКА И ЗАХРАНВАЩА ТЕХНИКА; B)ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА, ВНОС, ИЗНОС, ТРАНЗИТЕН ПРЕВОЗ НА СРЕДСТВА ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ИНФОРМАТИКА, ОСОБЕНО В ОБЛАСТТА НА ПНЕВМАТИКАТА, ХИДРАВЛИКАТА, ЕЛЕКТРОНИКАТА,СОФУТЕРА, СЕНЗОРИКАТА И ЗАХРАНВАЩАТА ТЕХНИКА; C)ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА, ВНОС, ИЗНОС И ТРАНЗИТЕН ПРЕВОЗ НА МАШИНИ И ИНСТРУМЕНТИ; D)ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА АВТОМАТИЧНАТА ОБРАБОТКА НА ДАННИ И ИНФОРМАЦИОННА ТЕХНИКА; E)ИЗПЪЛНАНИЕ НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ. 3.МАРКЕТИНГ, ТЪРГОВСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; A)ПРОДАЖБА НА МАШИНИ, МАШИННИ ЕЛЕМЕНТИ, ПРИБОРИ И ИНСТАЛАЦИИ; B)РЕАЛИЗИРАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ ЧРЕЗ ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, КАКТО И ЧРЕЗ ТРАНЗИТНИ ПРЕВОЗИ; C)ЗАКУПУВАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ, В СЛУЧАЙ ЧЕ ТОВА СЕ ДОПУСКА ОТ СЪОТВЕТНАТА НОРМАТИВНА УРЕДБА. 4.СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ. 5.ВСЯКАКЪВ ВИД КОНСУЛТАНСКА ДЕЙНОСТ. 6.ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЯ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД. 7.ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА СОБСТВЕНИКА НА ДРУЖЕСТВОТО - ФЕСТО ГМБХ ВИЕНА/АВСТРИЯ, КАКТО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ДРУГИ ФИРМИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
    Име на фирма
    ФЕСТО
  5. 19.12.2009 г.

    Управители
    херберт п.
  6. 11.11.2014 г.

    Едноличен собственик на капитала
  7. 26.11.2014 г.

    Предмет на дейност
    1. Инженерингова дейност; 2. Производство на пневматични изделия, системи и съоръжения, с цел продажба: a) производство и продажба, внос, износ и транзитен превоз на елементи за автоматично управление, електро-разпределителни (командни) шкафове и инсталации по пневматика, хидравлика и електроника, софтуер, сензорика и захранваща техника; b) производство и продажба, внос, износ и транзитен превоз на средства за обучение по системи за управление и информатика, особено в областта на пневматиката, хидравликата, електрониката, софтуера, сензориката и захранващата техника; c) производство и продажба, внос, износ и транзитен превоз на машини и инструменти; d) извършване на услуги в областта на автоматичната обработка на данни и информационна техника; e) изпълнение на електроинсталации. 3. Маркетинг, търговска и външнотърговска дейност: a) продажба на машини, машинни елементи, прибори и инсталации; b) реализиране на търговски сделки чрез вътрешна и външна търговия, както и чрез транзитни превози; c) закупуване на предприятия, в случай, че това се допуска от съответната нормативна уредба. 4. Сервизна дейност; 5. Всякакъв вид консултантска дейност; 6. Провеждане на обучения от всякакъв вид; 7. Представителство на територията на Република България на собственика на дружеството – Фесто АГ, Германия, както и представителство на други фирми в страната и чужбина.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, бул. Христофор Колумб, №9
  8. 26.03.2021 г.

    Едноличен собственик на капитала
  9. 26.05.2021 г.

    Управители
  10. 6.04.2023 г.

    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
130275576ФЕСТО ПРОИЗВОДСТВО ЕООД

гр. София, Столична

калин д.

Управители

Виж още
202815436Обертюр Фидюсиер АД

гр. София, Столична

калин д.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.