Firms.bg
Търси

БУЛТЕХНИКА ЕООДЕИК: 829116078, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 4.07.2012 г.
Последна промяна
4.07.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
БУЛТЕХНИКА ЕООД
Дата на регистрация
2005
Регистрация по ЗДДС

BG829116078 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. Пирински проход, №43, апартамент 10
Предмет на дейност
производство, преработка и обработка на всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството с цел продажбата им в страната и в чужбина. транспортни услуги на граждани, фирми и организации в страната и в чужбина. вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството. представителство и посредничество на наши и чужди фирми в страната и чужбина. счетоводни, финансови, лизингови и консултантски услуги, извършвани по търговски начин. валутно-финансови операции, организиране и експлоатация на бюра за обмен на валута, покупка на ценни книжа с цел продажбата им по ред и условия, установени от законодателството. организиране на хазартни игри по ред и условия, установени в законодателството. комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. покупко-продажба на ловно/гладкоцевно/, ловно/нарезно/, късо и дълго огнестрелно оръжие с антикварна стойност и индивидуални средства за защита, както и боеприпаси и принадлежности за посочените по-горе видове оръжия, по ред и условия, установени в законодателството, след получаване на необходимите разрешения. разкриване и експлоатация на сервиз за ремонт на оръжие, на стрелкови полигон и организация на стрелкова подготовка по ред и условия, установени в законодателството. охрана на лица и обекти след получаване на съответните разрешения. разкриване на щанд за оръжие и щанд за употребявано оръжие и посредничество при продажбата му чрез специализираните органи на мвр. покупко-продажба на специализирана микроелектронна техника и апаратура по ред и условия, установени в законодателството. хотелиерство /в специално построени за целта сгради/, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други дейности от областта на общественото хранене, незабранени от законодателството, извършвани по търговски начин. туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им. дружеството ще извършва и всякакъв друг вид стопански дейности, незабранени от законодателството, по търговски начин в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • десислава и.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
десислава и.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма БУЛТЕХНИКА ЕООД () с ЕИК/ПИК 829116078 е основана на 2005 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. Пирински проход, №43, апартамент 10, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. БУЛТЕХНИКА ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 10.10.2000 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG829116078
  2. 11.10.2000 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG829116078
  3. 4.09.2009 г.

    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Съдружници
    иван и.
    Основана
    2005
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. Пирински проход, №43, апартамент 10
    Предмет на дейност
    Производство, преработка и обработка на всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството с цел продажбата им в страната и в чужбина. Транспортни услуги на граждани, фирми и организации в страната и в чужбина. Вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството. Представителство и посредничество на наши и чужди фирми в страната и чужбина. Счетоводни, финансови, лизингови и консултантски услуги, извършвани по търговски начин. Валутно-финансови операции, организиране и експлоатация на бюра за обмен на валута, покупка на ценни книжа с цел продажбата им по ред и условия, установени от законодателството. Организиране на хазартни игри по ред и условия, установени в законодателството. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. Покупко-продажба на ловно/гладкоцевно/, ловно/нарезно/, късо и дълго огнестрелно оръжие, спортно, газово и оръжие с антикварна стойност и индивидуални средства за защита, както и боеприпаси и принадлежности за посочените по-горе видове оръжия, по ред и условия, установени в законодателството, след получаване на необходимите разрешения. Разкриване и експлоатация на сервиз за ремонт на оръжие, на стрелкови полигон и организация на стрелкова подготовка по ред и условия, установени в законодателството. Охрана на лица и обекти след получаване на съответните разрешения. Разкриване на гардероб за оръжие и щанд за употребявано оръжие и посредничество при продажбата му чрез специализираните органи на МВР. Покупко-продажба на специализирана микроелектронна техника и апаратура по ред и условия, установени в законодателството. Хотелиерство /в специално построени за целта сгради/, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други дейности от областта на общественото хранене, незабранени от законодателството, извършвани по търговски начин. Туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им. Дружеството ще извършва и всякакъв друг вид стопански дейности, незабранени от законодателството, по търговски начин в страната и чужбина.
    Име на фирма
    БУЛТЕХНИКА
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. Пирински проход, №43, апартамент 10
    Управители
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
  4. 4.09.2009 г.

    Предмет на дейност
    Производство, преработка и обработка на всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството с цел продажбата им в страната и в чужбина. Транспортни услуги на граждани, фирми и организации в страната и в чужбина. Вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, незабранени от законодателството. Представителство и посредничество на наши и чужди фирми в страната и чужбина. Счетоводни, финансови, лизингови и консултантски услуги, извършвани по търговски начин. Валутно-финансови операции, организиране и експлоатация на бюра за обмен на валута, покупка на ценни книжа с цел продажбата им по ред и условия, установени от законодателството. Организиране на хазартни игри по ред и условия, установени в законодателството. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. Покупко-продажба на ловно/гладкоцевно/, ловно/нарезно/, късо и дълго огнестрелно оръжие с антикварна стойност и индивидуални средства за защита, както и боеприпаси и принадлежности за посочените по-горе видове оръжия, по ред и условия, установени в законодателството, след получаване на необходимите разрешения. Разкриване и експлоатация на сервиз за ремонт на оръжие, на стрелкови полигон и организация на стрелкова подготовка по ред и условия, установени в законодателството. Охрана на лица и обекти след получаване на съответните разрешения. Разкриване на щанд за оръжие и щанд за употребявано оръжие и посредничество при продажбата му чрез специализираните органи на МВР. Покупко-продажба на специализирана микроелектронна техника и апаратура по ред и условия, установени в законодателството. Хотелиерство /в специално построени за целта сгради/, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други дейности от областта на общественото хранене, незабранени от законодателството, извършвани по търговски начин. Туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, сделки с интелектуална собственост. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им. Дружеството ще извършва и всякакъв друг вид стопански дейности, незабранени от законодателството, по търговски начин в страната и чужбина.
    Едноличен собственик на капитала
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, ул. Пирински проход, №43, апартамент 10
    Управители
    иван и.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
  5. 28.04.2011 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG829116078
  6. 29.04.2011 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG829116078
  7. 10.05.2011 г.

    Статус
    Прекратяване на търговската дейност
  8. 4.07.2012 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
120556685РОДОПА АГРОТУР ООД

с. Момчиловци, Смолян

иван и.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
200785058ПАРКУС ИНЖЕНЕРИНГ ООД

гр. София, Столична

иван и.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.