Firms.bg
Търси

ЮЛИАН АНГЕЛОВ - ЮЛИТА ЕТЕИК: 823091383, с. Големо Бучино, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЮЛИАН АНГЕЛОВ - ЮЛИТА ЕТ
Изписване на чужд език
YULIAN ANGELOV - YULITA
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС

BG823091383 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, с. Големо Бучино,
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия в пълен обем с всички разрашени от закона стоки. комисионна дейност. бутик, оказион, производство и продажба на безалкохолни напитки. покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. производство на стоки с цел продажба. производство и продажба на селскостопанска продукция. транспортна дейност и транспортни услуги в страната и чужбина. складова дейност, автоуслуги, всички видове услуги, разрешени от закона, кафе - аперитив. наемане и отдане под наем на движими и недвижими вещи, строителна дейност. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти и вещи с цел продажба. представителство и посредничество на мастни и чуждестранни лица в страната и чужбина. рекламна дейност. туристическа дейност след получаване на лиценз в страната и чужбина. информационна, програмна, импресарска дейност. сделки с интелектуална собственост. отдаване на видео и аудиокасети под наем. разкриване на верига магазини за обществано хранане. бартер, лизинг и други специфични външноикономически сделки и операции. електронни и забавни игри.
Физическо лице - търговец
юлиан богомилов ангелов

Резюме

Фирма ЮЛИАН АНГЕЛОВ - ЮЛИТА ЕТ (YULIAN ANGELOV - YULITA) с ЕИК/ПИК 823091383 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, с. Големо Бучино, . ЮЛИАН АНГЕЛОВ - ЮЛИТА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG823091383 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 24.01.2006 г.

  Регистрация на фирмата
  ЮЛИАН АНГЕЛОВ - ЮЛИТА
 2. 25.01.2006 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG823091383
 3. 12.08.2010 г.

  Фирма
  ЮЛИАН АНГЕЛОВ - ЮЛИТА
  Седалище и адрес на управление
  област Перник, община Перник, с. Големо Бучино,
  Основана
  1995
  Предмет на дейност
  ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ В ПЪЛЕН ОБЕМ С ВСИЧКИ РАЗРАШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ. КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ. БУТИК, ОКАЗИОН, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ. ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, АВТОУСЛУГИ, ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАФЕ - АПЕРИТИВ. НАЕМАНЕ И ОТДАНЕ ПОД НАЕМ НА ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ВЕЩИ, СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ. ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МАСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ. ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ. СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ. ОТДАВАНЕ НА ВИДЕО И АУДИОКАСЕТИ ПОД НАЕМ. РАЗКРИВАНЕ НА ВЕРИГА МАГАЗИНИ ЗА ОБЩЕСТВАНО ХРАНАНЕ. БАРТЕР, ЛИЗИНГ И ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКИ СДЕЛКИ И ОПЕРАЦИИ. ЕЛЕКТРОННИ И ЗАБАВНИ ИГРИ.
  Физическо лице - търговец
  юлиан богомилов ангелов
  Изписване на чужд език
  YULIAN ANGELOV - YULITA

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.