Firms.bg
Търси

ЯВОРА ООДЕИК: 823068947, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЯВОРА ООД
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. КРАКРА бл. 63 вх.В ет.3 ап.23
Предмет на дейност
вътрешнотьрговска дейност, изразяваща се в покупка на разрешените от закона стоки или вещи с цел - продажба в първоначален, преработен или обработен вид. посредническа търговска дейност. финансово посредничество и търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица. инвестиционна дейност. външнотърговска дейност, изразяваща се в импорт, експорт, бартерни, реекспортни и консигнационни сделки. консултанска дейност. производство на разрешените от закона стоки с цел - продажба на вътрешния и външния пазар. организиране и извършване на разрешените от закона услуги на български и чуждестранни физически и юридически лица. отдаване под наем на собствени на дружеството или наети от дружеството недвижими имоти, помещени и сгради, на български и чуждестранни физически и юридически лица. вътрешна и международна превозна дейност с лек, лекотоварен, товарен и пътнически автотранспорт. вътрешна и международна туристическа дейност и туристически услуги в страната и чужбина. спедиторска и складова дейност. рекламна и импресарска дейност. експлоатация на помещения и зали за електронни забавни и спедиторска и складова дейност. рекламна и импресарска дейност. експлоатация на помещения и зали за електронни забавни и равлекателни игри.
Управители/Съдружници
  • еленка в.
Съдружници
Капитал размер
54000 лв. (внесен капитал: 54000 лв.)

Резюме

Фирма ЯВОРА ООД () с ЕИК/ПИК 823068947 е основана на 1993 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. КРАКРА бл. 63 вх.В ет.3 ап.23, а началният внесен капитал е в размер на 54000 лева. ЯВОРА ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. КРАКРА бл. 63 вх.В ет.3 ап.23
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.П.Каравелов, №6, вход 4, етаж 4, апартамент 7
    Капитал
    54000
    Внесен капитал
    54000
    Име на фирма
    ЯВОРА
    Предмет на дейност
    BЪTPEШHOTЬPГOBCKA ДEЙHOCT, ИЗPAЗЯBAЩA CE B ПOKУПKA HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA CTOKИ ИЛИ BEЩИ C ЦEЛ - ПPOДAЖБA B ПЪPBОHАЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД. ПOCPEДHИЧECKA TЪPГOBCKA ДEЙHOCT. ФИHAHCOBO ПOCPEДHИЧECTBO И TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA. ИHBECTИЦИOHHA ДEЙHOCT. BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, ИЗPAЗЯBAЩA CE B ИMПOPT, EKCПOPT, БAPTEPHИ, PEEKCПOPTHИ И KOHCИГHAЦИOHHИ CДEЛKИ. KOHCУЛTAHCKA ДEЙHOCT. ПPOИЗBOДCTBO HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA CTOKИ C ЦEЛ - ПPOДAЖБA HA BЪTPEШHИЯ И BЪHШHИЯ ПAЗAP. OPГAHИЗИPAHE И ИЗBЪPШBAHE HA PAЗPEШEHИTE OT ЗAKOHA УCЛУГИ HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA. OTДABAHE ПOД HAEM HA COБCTBEHИ HA ДPУЖECTBOTO ИЛИ HAETИ OT ДPУЖЕCTBOTO HEДBИЖИMИ ИMOTИ, ПOMEЩEHИ И CГPAДИ, HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA. BЪTPEШHA И MEЖДУHAPOДHA ПPEBOЗHA ДEЙHOCT C ЛEK, ЛEKOTOBAPEH, TOBAPEH И ПЪTHИЧECKИ ABTOTPAHCПOPT. BЪTPEШHA И MEЖДУHAPOДHA TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT И TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. CПEДИTOPCKA И CKЛAДOBA ДEЙHOCT. PEKЛAMHA И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT. EKCПЛOATAЦИЯ HA ПOMEЩEHИЯ И ЗAЛИ ЗA EЛEKTPOHHИ ЗAБABHИ И CПEДИTOPCKA И CKЛAДOBA ДEЙHOCT. PEKЛAMHA И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT. EKCПЛOATAЦИЯ HA ПOMEЩEHИЯ И ЗAЛИ ЗA EЛEKTPOHHИ ЗAБABHИ И PABЛEKATEЛHИ ИГPИ.
    Управители
    еленка в.
    Съдружници
    Основана
    1993

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
000242690ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ" К

с. Стоб, Кочериново

димитър с.

Управителен съвет

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.