Firms.bg
Търси

ТЕОФИЛ МИХАЙЛОВ - ТЕМИСА ЕТЕИК: 823066589, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТЕОФИЛ МИХАЙЛОВ - ТЕМИСА ЕТ
Изписване на чужд език
ET TEMISA - TEOFIL MIHALOV
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ж.к. ЦЪРКВА ул. ИВАН ШИШМАН 10
Предмет на дейност
производство и продажба на безалкохолни и спиртни напитки, вътрешна и външна търговия с всички стоки, разрешени от закона, комисионна дейност, бутик, оказион, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, производство и продажба на селскостопанска продукция, транспортна дейност и транспортни услуги в страната и чужбина, складова дейност, автоуслуги, кафе – аператив, строително-монтажна и инвестиционна дейност, представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, трансфер на работна сила в страната и чужбина, туристическа дейност в страната и чужбина, както и всички видове дейности, които не са забранени от закона.
Физическо лице - търговец
теофил м.

Резюме

Фирма ТЕОФИЛ МИХАЙЛОВ - ТЕМИСА ЕТ (ET TEMISA - TEOFIL MIHALOV) с ЕИК/ПИК 823066589 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ж.к. ЦЪРКВА ул. ИВАН ШИШМАН 10. ТЕОФИЛ МИХАЙЛОВ - ТЕМИСА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    ET TEMISA - TEOFIL MIHALOV
    Име на фирма
    ТЕОФИЛ МИХАЙЛОВ - ТЕМИСА
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Перник, гр. Перник, ж.к. ЦЪРКВА ул. ИВАН ШИШМАН 10
    Предмет на дейност
    Производство и продажба на безалкохолни и спиртни напитки, вътрешна и външна търговия с всички стоки, разрешени от закона, комисионна дейност, бутик, оказион, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, производство и продажба на селскостопанска продукция, транспортна дейност и транспортни услуги в страната и чужбина, складова дейност, автоуслуги, кафе – аператив, строително-монтажна и инвестиционна дейност, представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, трансфер на работна сила в страната и чужбина, туристическа дейност в страната и чужбина, както и всички видове дейности, които не са забранени от закона.
    Основана
    1993
    Физическо лице - търговец
    теофил м.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.