Firms.bg
Търси

ДЕТЕЛИНА - ДЕТЕЛИНА КОНСТАНТИНОВА ЕТЕИК: 820175303, гр. Ловеч, Ловеч

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 31.05.2012 г.
Последна промяна
31.05.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЕТЕЛИНА - ДЕТЕЛИНА КОНСТАНТИНОВА ЕТ
Изписване на чужд език
DETELINA-DETELINA KONSTANTINOVA
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Ловеч, община Ловеч, гр. Ловеч, кв. 5, вход Ж, етаж 8, апартамент 24
Предмет на дейност
инженеринг, технологични разработки, проучване, проектиране, строителство, комплексна доставка, шевмонтаж на обекти, производство и пласмент на строителни ма териали, обучение на кадри, пуск и експлоатация на обекти, разработка, внедряване и търговия с програ мни продукти и системи, рекламна и издателска дейност, научно- изследователска и технологическа дейност с приложен характер, конструиране, проектиране, изработка и продажба на машини, конструкции, оборудване, технологична екипировка, стоки за бита, дърводелски, мебелни и др. услуги, незабранени от закон, производство, преработка и търговия със стоки за широко потребление, звукови и видео-записи, продажба на касети, машинописнни и копирни услуги, транспортни услуги, шивачество и плетачество, хотелиерство, посредническа и консултантска дейност, търговска дейност, бартер, лизинг, кадастър, земеразделяне, геодезическа дейност, ремонт, поддържане на машини и съоръжения и сервизна дейност, оценка на фирми, движими и недвижими обекти и имущества, подлежащи на приватизация, парцелиране и разделяне на дялове, производство на стоки и извършване на услуги за страната и чужбина, незабранени от закон.
Физическо лице - търговец
детелина к.

Резюме

Фирма ДЕТЕЛИНА - ДЕТЕЛИНА КОНСТАНТИНОВА ЕТ (DETELINA-DETELINA KONSTANTINOVA) с ЕИК/ПИК 820175303 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Ловеч, община Ловеч, гр. Ловеч, кв. 5, вход Ж, етаж 8, апартамент 24. ДЕТЕЛИНА - ДЕТЕЛИНА КОНСТАНТИНОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.10.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    DETELINA-DETELINA KONSTANTINOVA
    Основана
    1994
    Седалище и адрес на управление
    област Ловеч, община Ловеч, гр. Ловеч, кв. 5, вход Ж, етаж 8, апартамент 24
    Физическо лице - търговец
    детелина к.
    Предмет на дейност
    Инженеринг, технологични разработки, проучване, проектиране, строителство, комплексна доставка, шевмонтаж на обекти, производство и пласмент на строителни ма териали, обучение на кадри, пуск и експлоатация на обекти, разработка, внедряване и търговия с програ мни продукти и системи, рекламна и издателска дейност, научно- изследователска и технологическа дейност с приложен характер, конструиране, проектиране, изработка и продажба на машини, конструкции, оборудване, технологична екипировка, стоки за бита, дърводелски, мебелни и др. услуги, незабранени от закон, производство, преработка и търговия със стоки за широко потребление, звукови и видео-записи, продажба на касети, машинописнни и копирни услуги, транспортни услуги, шивачество и плетачество, хотелиерство, посредническа и консултантска дейност, търговска дейност, бартер, лизинг, кадастър, земеразделяне, геодезическа дейност, ремонт, поддържане на машини и съоръжения и сервизна дейност, оценка на фирми, движими и недвижими обекти и имущества, подлежащи на приватизация, парцелиране и разделяне на дялове, производство на стоки и извършване на услуги за страната и чужбина, незабранени от закон.
    Име на фирма
    ДЕТЕЛИНА - ДЕТЕЛИНА КОНСТАНТИНОВА
  2. 31.05.2012 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.