Firms.bg
Търси

НИПОН - ПАРАШКЕВ ПАРАШКЕВОВ ЕТЕИК: 816027505, гр. Враца, Враца

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.03.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
НИПОН - ПАРАШКЕВ ПАРАШКЕВОВ ЕТ
Изписване на чужд език
ET NIPON-PARACHEV PARASHCEVOV
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG816027505 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание )

Седалище и адрес на управление
област Враца, община Враца, гр. Враца, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №15
Предмет на дейност
финансово-счетоводни услуги и консултации по тях на фирми и граждани, транспортна дейност, включително и лек транспорт в страната и чужбина, лизингова дейност и услуги от всякакъв характер, свързани с предмета на дейност, туристическа дейност, валутна търговия, разрешена от закона, производствена дейност всякакъв вид, вкл. селскостопанска търговия на едро и дребно, вкл.комисионна и на консигнация с всякакви стоки и с валута, след разрешение, освен с тези, забранени от закона, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, двустранни, многостранни и други специфични търговски операции, други дейности във връзка с изброения по горе предмет на дейност и разрешени от закона..
Физическо лице - търговец
парашкев тодоров парашкевов

Резюме

Фирма НИПОН - ПАРАШКЕВ ПАРАШКЕВОВ ЕТ (ET NIPON-PARACHEV PARASHCEVOV) с ЕИК/ПИК 816027505 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Враца, община Враца, гр. Враца, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №15. НИПОН - ПАРАШКЕВ ПАРАШКЕВОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG816027505 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание

История

 1. 27.01.2010 г.

  Регистрация на фирмата
  НИПОН - ПАРАШКЕВ ПАРАШКЕВОВ
 2. 28.01.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG816027505
 3. 16.03.2011 г.

  Физическо лице - търговец
  парашкев тодоров парашкевов
  Основана
  1993
  Фирма
  НИПОН - ПАРАШКЕВ ПАРАШКЕВОВ
  Изписване на чужд език
  ET NIPON-PARACHEV PARASHCEVOV
  Седалище и адрес на управление
  област Враца, община Враца, гр. Враца, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №15
  Предмет на дейност
  ФИНАНСОВО-СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ ПО ТЯХ НА ФИРМИ И ГРАЖДАНИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЛЕК ТРАНСПОРТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР, СВЪРЗАНИ С ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ВАЛУТНА ТЪРГОВИЯ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА, ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ ВСЯКАКЪВ ВИД, ВКЛ. СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ВКЛ.КОМИСИОННА И НА КОНСИГНАЦИЯ С ВСЯКАКВИ СТОКИ И С ВАЛУТА, СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ, ОСВЕН С ТЕЗИ, ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ДВУСТРАННИ, МНОГОСТРАННИ И ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ, ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗБРОЕНИЯ ПО ГОРЕ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ И РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА..

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.