Firms.bg
Търси

ТЕЗЕЙ-62-ЛЮДМИЛ СЛАВЧЕВ ЕТЕИК: 815134511, гр. Видин, Видин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТЕЗЕЙ-62-ЛЮДМИЛ СЛАВЧЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Видин, община Видин, гр. Видин, ХР.БОТЕВ, №2, блок АПРИЛСКА ЕПОПЕЯ, вход В, етаж 2, апартамент 32
Предмет на дейност
извършване на всички видове автотранспортни услуги с пътнически, товарни автомобили, и в т. ч. на хора, багаж, дърва, въглища, инертни и строителни материали в страната и в чужбина, извършване превоз на пътници, багаж и товари по река дунав с плавателен съд, разходка и други забавления по реката, ремонт и поддържане на всички видове вкл. машини и съоръжения с вътрешно горене,извършване на авторемонтни услуги в това число и боядисване на автомобили, монтаж на автомобили, ел.инсталации, възли, детайли, осветителни и сигнални уредби и подготовка на всички видове автомобили за годишен технически преглед, ремонт и строеж на плавателни съдове, изработка, ремонт и реализация на ишлеме и по поръчка на всякакви изделия, от дърво, метал, каучук, пластмаса и др. в т.ч. парапети, балкони, тераси, беседки, огради и др., механизирано почестване на паркети, мокети, килими и др. подови настилки, производство и реализация на всички видове закуски-бързи, както и шоколадови и захарни изделия, сладолед и др. предястия, производство и реализация на безалкохолни напитки, в т. ч. кафе, сиропи, лимонада, швепс и др.нагштки, производство, реализация и търговия със селскостопанска растителна и животинска продукция, в т.ч. плодове, посадъчен материал, мляко, млечни произведения, месо и месни произведения, извършване на всякакъв вид разносна дейност и разносна търговия до домовете и гражданите на хранителни и др.стоки, вносна-износна дейност на стоки, разрешени от закона, включително бартерни сделки и реекспорт, извършване на всякакъв вид счетоводни и машинописни услуги, отглеждане на кошери с пчели и съответно продажба на меда, търговия и други дейности разрешени от закона.
Физическо лице - търговец
людмил с.

Резюме

Фирма ТЕЗЕЙ-62-ЛЮДМИЛ СЛАВЧЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 815134511 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Видин, гр. Видин, ХР.БОТЕВ, №2, блок АПРИЛСКА ЕПОПЕЯ, вход В, етаж 2, апартамент 32. ТЕЗЕЙ-62-ЛЮДМИЛ СЛАВЧЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 16.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ТЕЗЕЙ-62-ЛЮДМИЛ СЛАВЧЕВ
    Предмет на дейност
    Извършване на всички видове автотранспортни услуги с пътнически, товарни автомобили, и в т. ч. На хора, багаж, дърва, въглища, инертни и строителни материали в страната и в чужбина, извършване превоз на пътници, багаж и товари по река Дунав с плавателен съд, разходка и други забавления по реката, ремонт и поддържане на всички видове вкл. Машини и съоръжения с вътрешно горене,извършване на авторемонтни услуги в това число и боядисване на автомобили, монтаж на автомобили, ел.инсталации, възли, детайли, осветителни и сигнални уредби и подготовка на всички видове автомобили за годишен технически преглед, ремонт и строеж на плавателни съдове, изработка, ремонт и реализация на ишлеме и по поръчка на всякакви изделия, от дърво, метал, каучук, пластмаса и др. в т.ч. парапети, балкони, тераси, беседки, огради и др., механизирано почестване на паркети, мокети, килими и др. Подови настилки, производство и реализация на всички видове закуски-бързи, както и шоколадови и захарни изделия, сладолед и др. предястия, производство и реализация на безалкохолни напитки, в т. ч. кафе, сиропи, лимонада, швепс и др.нагштки, производство, реализация и търговия със селскостопанска растителна и животинска продукция, в т.ч. плодове, посадъчен материал, мляко, млечни произведения, месо и месни произведения, извършване на всякакъв вид разносна дейност и разносна търговия до домовете и гражданите на хранителни и др.стоки, вносна-износна дейност на стоки, разрешени от закона, включително бартерни сделки и реекспорт, извършване на всякакъв вид счетоводни и машинописни услуги, отглеждане на кошери с пчели и съответно продажба на меда, търговия и други дейности разрешени от закона.
    Основана
    1994
    Седалище и адрес на управление
    област Видин, община Видин, гр. Видин, ХР.БОТЕВ, №2, блок АПРИЛСКА ЕПОПЕЯ, вход В, етаж 2, апартамент 32
    Физическо лице - търговец
    людмил с.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
105502762БУЛПЛАНТ-ВИДИН ООД

гр. Видин, Видин

людмил с.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
202920540МИКС - ВИДИН ЕООД

гр. София, Столична

людмил с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.