Firms.bg
Търси

РОСИЦА ДОЙНОВА ЕТЕИК: 812185995, гр. Бургас, Бургас

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 5.01.2011 г.
Последна промяна
5.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
РОСИЦА ДОЙНОВА ЕТ
Изписване на чужд език
ROSITSA DOYNOVA
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 406, вход 8, етаж 8
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство и реализация на селскостопанска продукция, фризьорство, търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, специфични търговски операции, включително търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди фирми отделни търговци, физически и юридически лица. издателска дейност, инжинерингова дейност, маркетинг, реклама, трансфер на технологии, лизинг, вътрешен и международен транспорт и спедиция, доставка на автомобили и части за тях, автосервиз, хотелиерство, туристическа, посредническа и импресарска дейност, комисионна, спедиционна и складова дейност на търговско представителство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга незабранена със закон или друг нормативен акт стопанска дейност.
Физическо лице - търговец
росица д.

Резюме

Фирма РОСИЦА ДОЙНОВА ЕТ (ROSITSA DOYNOVA) с ЕИК/ПИК 812185995 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 406, вход 8, етаж 8. РОСИЦА ДОЙНОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 5.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    ROSITSA DOYNOVA
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 406, вход 8, етаж 8
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство и реализация на селскостопанска продукция, фризьорство, търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт, специфични търговски операции, включително търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди фирми отделни търговци, физически и юридически лица. Издателска дейност, инжинерингова дейност, маркетинг, реклама, трансфер на технологии, лизинг, вътрешен и международен транспорт и спедиция, доставка на автомобили и части за тях, автосервиз, хотелиерство, туристическа, посредническа и импресарска дейност, комисионна, спедиционна и складова дейност на търговско представителство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга незабранена със закон или друг нормативен акт стопанска дейност.
    Име на фирма
    РОСИЦА ДОЙНОВА
    Физическо лице - търговец
    росица д.
    Основана
    1995
  2. 5.01.2011 г.

    Основана
    1995
    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102633607СПЕКТРАКОМ ООД

гр. Бургас, Бургас

росица д.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.