Firms.bg
Търси

ДАИВ - МИХАИЛ СТРАКОВ ЕТЕИК: 811184680, гр. Банско, Банско

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.12.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДАИВ - МИХАИЛ СТРАКОВ ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС

BG811184680 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Банско, гр. Банско, ул. ХРИСТО ЧЕРНОПЕЕВ, №1
Предмет на дейност
производство и търговия на и със селскостопански продукти; търговия с хранителни стоки и стоки на леката промишленост, както и с гъби, билки, пчелни продукти и млечни произведения; производство, търговия, изкупуване и преработка на и с животинска продукция; транспортна и ремонтно- възстановителна дейност с и на леки, лекотоварни и тежки мпс; хотелиерство; туристически и туристическо- консултантски услуги; строителство, разкриване и управление на заведения за отдих и почивка-кафенета, сладкарници, ресторанти, мотели, хотели, бесейни, къмпинги и паркинги; проектантска и изпълнителска дейност на сгради; граждански и транспортно-комуникационни обекти; електро, водни и отоплителни локални системи; занаятчийско-дърводелски услуги; производство и търговия на и с резервни части за бита; сувенири и произведения на изкуството- без паметници на културата, скъпоценни камъни и благородни метали.
Физическо лице - търговец
михаил с.

Резюме

Фирма ДАИВ - МИХАИЛ СТРАКОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 811184680 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Банско, гр. Банско, ул. ХРИСТО ЧЕРНОПЕЕВ, №1. ДАИВ - МИХАИЛ СТРАКОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG811184680 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 27.03.2001 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG811184680
  2. 28.03.2001 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG811184680
  3. 20.12.2011 г.

    Основана
    1995
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Банско, гр. Банско, ул. ХРИСТО ЧЕРНОПЕЕВ, №1
    Предмет на дейност
    Производство и търговия на и със селскостопански продукти; търговия с хранителни стоки и стоки на леката промишленост, както и с гъби, билки, пчелни продукти и млечни произведения; производство, търговия, изкупуване и преработка на и с животинска продукция; транспортна и ремонтно- възстановителна дейност с и на леки, лекотоварни и тежки мпс; хотелиерство; туристически и туристическо- консултантски услуги; строителство, разкриване и управление на заведения за отдих и почивка-кафенета, сладкарници, ресторанти, мотели, хотели, бесейни, къмпинги и паркинги; проектантска и изпълнителска дейност на сгради; граждански и транспортно-комуникационни обекти; електро, водни и отоплителни локални системи; занаятчийско-дърводелски услуги; производство и търговия на и с резервни части за бита; сувенири и произведения на изкуството- без паметници на културата, скъпоценни камъни и благородни метали.
    Име на фирма
    ДАИВ - МИХАИЛ СТРАКОВ
    Физическо лице - търговец
    михаил с.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201136375СТРАКОВ-66 ЕООД

гр. Банско, Банско

михаил с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.