Firms.bg
Търси

ГТА Бид и Плей ООДЕИК: 207826582, с. Червена вода, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.05.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГТА Бид и Плей ООД
Изписване на чужд език
GTA Bid & Play
Дата на регистрация
10.4.2024
Регистрация по ЗДДС

BG207826582 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, с. Червена вода, ул. Цар Калоян, №13
Предмет на дейност
създаване, разпространение и продажба на компютърни игри за всички видове хардуер и начини на възпроизвеждане (записани на технически носител, интернет и онлайн игри и други); покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; търговия на едро и дребно в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски сделки или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и износ на стоки, лизинг, бартерни сделки, както и всякакви други търговски дейности незабранени със закон, като дейности, за които се изисква разрешение (лиценз) или регистрация, ще се осъществи след получаването му.
Управители/Съдружници
  • ася п.
Съдружници
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма ГТА Бид и Плей ООД (GTA Bid & Play) с ЕИК/ПИК 207826582 е основана на 10.4.2024 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, с. Червена вода, ул. Цар Калоян, №13, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. ГТА Бид и Плей ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207826582 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 10.05.2024 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ГТА Бид и Плей
    Предмет на дейност
    създаване, разпространение и продажба на компютърни игри за всички видове хардуер и начини на възпроизвеждане (записани на технически носител, интернет и онлайн игри и други); Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; търговия на едро и дребно в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски сделки или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и износ на стоки, лизинг, бартерни сделки, както и всякакви други търговски дейности незабранени със закон, като дейности, за които се изисква разрешение (лиценз) или регистрация, ще се осъществи след получаването му.
    Управители
    ася п.
    Съдружници
    Капитал
    500
    Внесен капитал
    500
    Основана
    10.4.2024
    Изписване на чужд език
    GTA Bid & Play
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, с. Червена вода, ул. Цар Калоян, №13
  2. 15.05.2024 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207826582

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203278633ФЛИЙТ СЪРВИСИС ООД

гр. София, Столична

георги т.

Едноличен собственик на капитала, Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.