Firms.bg
Търси

ШЕНОЛ ГРУП ООДЕИК: 207753006, с. Звиница, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.03.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
ШЕНОЛ ГРУП ООД
Изписване на чужд език
"SHENOL GROUP" LTD.
Дата на регистрация
15.2.2024
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, с. Звиница, ул. "Пета", №8
Предмет на дейност
1.покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; 2.продажба на стоки от собствено производство; 3.производство и продажба на всички видове стоки от шивашката и строителната промишленост; 4. разносна търговия; 5. производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска продукция от всякакъв произход; 6.авторемонтни дейности и услуги, както и извършване на пътна помощ /след надлежни разрешения/; 7.търговско представителство и посредничество; 8.комисионни, спедиционни, превозни, бартерни сделки, международно транспортни сделки и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги /под формата на предприятие /; 9. туристически услуги, турагентска дейност и туроператорска дейност в страната и чужбина; 10. хотелиерски услуги /извън случаите по чл.2, т.3 от тз/; 11. рекламни, информационни, програмни, импресарски, издателски, печатарски услуги /под формата на предприятие/; 12. таксиметрова дейност; 13. производство, монтаж, демонтаж на алуминиева, пвц, дървена и друга дограма, вътрешен и външен дизайн; 14. покупка, строеж, довършителни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; 15.проектиране и строителство на жилищни и промишлени сгради и съоръжения, пътища, хидростроителство; 16.откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе-аперитиви; 17.търговия с петролни продукти /след надлежно разрешение; 18.далекосъобщителна дейност /след надлежно разрешение/; 19.вътрешен и международен транспорт/след надлежно разрешение/, превоз на хора и товари; 20.външно-търговски сделки, изразяващи се в импорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки /разрешени от закона/; 21.геодезия и кадастър, производство на химически продукти, неутрализиране на химически отпадъци, екологични практики, рециклиране на отпадъци, търговия с вторични суровини, електро-електронни услуги, проектирене производство и монтиране на електронни съоражения и телекомуникационна техника, електронно охранителна дейност, охранителна дейност. 22. търговия с акцизни стоки /след издаване на лиценз/, както и всички позволени от закона търговски дейности като предприятие по смисъла на чл.1, ал.3 от тз и при необходимост след снабдяване с надлежно разрешение от компетентния държавен орган.
Управители/Съдружници
  • шенол в.
Съдружници
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма ШЕНОЛ ГРУП ООД ("SHENOL GROUP" LTD.) с ЕИК/ПИК 207753006 е основана на 15.2.2024 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, с. Звиница, ул. "Пета", №8, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. ШЕНОЛ ГРУП ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 15.03.2024 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Кърджали, с. Звиница, ул. "Пета", №8
    Име на фирма
    ШЕНОЛ ГРУП
    Изписване на чужд език
    "SHENOL GROUP" LTD.
    Предмет на дейност
    1.Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; 2.Продажба на стоки от собствено производство; 3.Производство и продажба на всички видове стоки от шивашката и строителната промишленост; 4. Разносна търговия; 5. Производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска продукция от всякакъв произход; 6.Авторемонтни дейности и услуги, както и извършване на пътна помощ /след надлежни разрешения/; 7.Търговско представителство и посредничество; 8.Комисионни, спедиционни, превозни, бартерни сделки, международно транспортни сделки и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги /под формата на предприятие /; 9. Туристически услуги, турагентска дейност и туроператорска дейност в страната и чужбина; 10. Хотелиерски услуги /извън случаите по чл.2, т.3 от ТЗ/; 11. Рекламни, информационни, програмни, импресарски, издателски, печатарски услуги /под формата на предприятие/; 12. Таксиметрова дейност; 13. Производство, монтаж, демонтаж на алуминиева, ПВЦ, дървена и друга дограма, вътрешен и външен дизайн; 14. Покупка, строеж, довършителни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; 15.Проектиране и строителство на жилищни и промишлени сгради и съоръжения, пътища, хидростроителство; 16.Откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе-аперитиви; 17.Търговия с петролни продукти /след надлежно разрешение; 18.Далекосъобщителна дейност /след надлежно разрешение/; 19.Вътрешен и международен транспорт/след надлежно разрешение/, превоз на хора и товари; 20.Външно-търговски сделки, изразяващи се в импорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки /разрешени от закона/; 21.Геодезия и кадастър, производство на химически продукти, неутрализиране на химически отпадъци, екологични практики, рециклиране на отпадъци, търговия с вторични суровини, електро-електронни услуги, проектирене производство и монтиране на електронни съоражения и телекомуникационна техника, електронно охранителна дейност, охранителна дейност. 22. Търговия с акцизни стоки /след издаване на лиценз/, както и всички позволени от закона търговски дейности като предприятие по смисъла на чл.1, ал.3 от ТЗ и при необходимост след снабдяване с надлежно разрешение от компетентния държавен орган.
    Съдружници
    шенол в.
    Капитал
    2000
    Внесен капитал
    2000
    Основана
    15.2.2024
    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203457999СОМЕЛ ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

сергеюс ю.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205255245НОРТ ПЕЙМАСТЪР ООД

гр. София, Столична

сергеюс ю.

Съдружници

Виж още
205307731Синхронос Технолоджис (България) ЕООД

гр. София, Столична

сергеюс ю.

Управители, Управители, Управители

Виж още
205319737Е2ВА КАПИТАЛ ЕООД

гр. Несебър, Несебър

сергеюс ю.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205327278ЕС енд ЕС Италиан СПА дизайн енд Аркитекчър консултинг ООД

гр. София, Столична

сергеюс ю.

Съдружници

Виж още
205970655Джъмп Фаундейшън ЕООД

гр. Бургас, Бургас

сергеюс ю.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206395531КАХРАМАН МЕНИДЖМЪНТ ЕООД

гр. Русе, Русе

шенол в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207155514Сън солюшън 2022 ЕООД

гр. София, Столична

сергеюс ю.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.