Firms.bg
Търси

БАМА ГЛОБАЛ ЕООДЕИК: 207746061, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.04.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
БАМА ГЛОБАЛ ЕООД
Изписване на чужд език
BAMA GLOBAL LTD
Дата на регистрация
11.2.2024
Регистрация по ЗДДС

BG207746061 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, ул.Николаевска, №15, етаж 2, апартамент 2
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт,бартерни сделки и обмен на стоки за потребление;хранителни стоки, хранителни добавки,селскостопанска продукция, промишлени суровини, резервни части,машини,съоръжения,комисионна търговия; посредничество,представителство и агентство на наши и чужди фирми,физически и юридически лица;строителна и строително-монтажна, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина;производство,изкупуване,преработка и търговия със селскостопанска продукция; туристически услуги-вътрешен и международен туризъм; транспортни услуги-таксиметрови,селскостопански машини,превоз на пътници и товари в страната и чужбина;товаро-разтоварна дейност;разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти,заведения за обществено хранене,питейни заведения;бръснаро-фризьорски услуги и козметика,автотенекеджийска и автосервизна дейност;спортна,рекламиа,консултантска,посредническа, комисионерска, спедиторска и охранителна дейности;хотелиерство и ресторантьорство и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз/.
Управители/Съдружници
  • мирза б.
Едноличен собственик на капитала
мирза б.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма БАМА ГЛОБАЛ ЕООД (BAMA GLOBAL LTD) с ЕИК/ПИК 207746061 е основана на 11.2.2024 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, ул.Николаевска, №15, етаж 2, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. БАМА ГЛОБАЛ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207746061 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 11.03.2024 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    11.2.2024
    Предмет на дейност
    Вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт,бартерни сделки и обмен на стоки за потребление;хранителни стоки, хранителни добавки,селскостопанска продукция, промишлени суровини, резервни части,машини,съоръжения,комисионна търговия; посредничество,представителство и агентство на наши и чужди фирми,физически и юридически лица;строителна и строително-монтажна, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина;производство,изкупуване,преработка и търговия със селскостопанска продукция; туристически услуги-вътрешен и международен туризъм; транспортни услуги-таксиметрови,селскостопански машини,превоз на пътници и товари в страната и чужбина;товаро-разтоварна дейност;разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти,заведения за обществено хранене,питейни заведения;бръснаро-фризьорски услуги и козметика,автотенекеджийска и автосервизна дейност;спортна,рекламиа,консултантска,посредническа, комисионерска, спедиторска и охранителна дейности;хотелиерство и ресторантьорство и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз/.
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Име на фирма
    БАМА ГЛОБАЛ
    Управители
    мирза б.
    Изписване на чужд език
    BAMA GLOBAL LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, ул.Николаевска, №15, етаж 2, апартамент 2
    Едноличен собственик на капитала
  2. 11.04.2024 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207746061

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200456148ДЕЙТАКОР СОФТУЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София, Столична

сергей а.

Управители, Управители

Виж още
203253765Сониа Тек ЕООД

гр. София, Столична

сергей а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203311019Матрьошка трейдинг ЕООД

гр. София, Столична

сергей а.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.