Firms.bg
Търси

С.Е.Л. КОНСУЛТИНГ ЕООДЕИК: 207692140, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.02.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
С.Е.Л. КОНСУЛТИНГ ЕООД
Изписване на чужд език
S.E.L. CONSULTING LTD
Дата на регистрация
1.1.2024
Регистрация по ЗДДС

BG207692140 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. "Георги Бенковски", №14
Предмет на дейност
технически, договорни и административни консултации, инженерингови дейности, управление на договори, изготвяне и управление на планове за изпълнение, управление на проекти, техническо/административно управление на договори, управление на проекти, договорно консултиране, техническо направление, оперативно направление, общо направление, техническо/правно консултиране, обществени поръчки, търговска дейност, бизнес развитие, консултации за развитие на недвижими имоти, реклама и издателска дейност, дейности по гражданско посредничество, посредничество при недвижими имоти, посредничество срещу заплащане, услуги въз основа на комисионни и консултантски договори, маркетинг, туризъм - туроператорско и туристическо агентство, сделки с недвижими имоти, строителство, внос или износ на стоки, транспорт, производство, покупка, преработка, съхранение и продажба на промишлени и хранителни продукти и предмети за бита, дистрибуция на стоки, търговско представителство и агентски услуги за български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • серджо с.
Едноличен собственик на капитала
серджо с.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма С.Е.Л. КОНСУЛТИНГ ЕООД (S.E.L. CONSULTING LTD) с ЕИК/ПИК 207692140 е основана на 1.1.2024 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. "Георги Бенковски", №14, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. С.Е.Л. КОНСУЛТИНГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207692140 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 1.02.2024 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1.1.2024
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, Витоша, №25, етаж 2
    Управители
    серджо с.
    Име на фирма
    С.Е.Л. КОНСУЛТИНГ
    Предмет на дейност
    Технически, договорни и административни консултации, инженерингови дейности, управление на договори, изготвяне и управление на планове за изпълнение, управление на проекти, техническо/административно управление на договори, управление на проекти, договорно консултиране, техническо направление, оперативно направление, общо направление, техническо/правно консултиране, обществени поръчки, търговска дейност, бизнес развитие, консултации за развитие на недвижими имоти, реклама и издателска дейност, дейности по гражданско посредничество, посредничество при недвижими имоти, посредничество срещу заплащане, услуги въз основа на комисионни и консултантски договори, маркетинг, туризъм - туроператорско и туристическо агентство, сделки с недвижими имоти, строителство, внос или износ на стоки, транспорт, производство, покупка, преработка, съхранение и продажба на промишлени и хранителни продукти и предмети за бита, дистрибуция на стоки, търговско представителство и агентски услуги за български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    20
    Изписване на чужд език
    S.E.L. CONSULTING LTD
    Внесен капитал
    20
  2. 21.02.2024 г.

    Управители
    серджо с.
    Едноличен собственик на капитала
  3. 27.02.2024 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. "Георги Бенковски", №14
  4. 27.02.2024 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207692140

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203813018Весна24 ООД

гр. Варна, Варна

валерий н.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.