Firms.bg
Търси

Есте Инвест ЕООДЕИК: 207659222, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.03.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
Есте Инвест ЕООД
Изписване на чужд език
Este Invest Ltd.
Дата на регистрация
10.0.2024
Регистрация по ЗДДС

BG207659222 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Марин Тодоров, №2, етаж 7, апартамент АПБ61
Предмет на дейност
инвестиции в строителството на сгради за постоянно и временно обитаване, обществени сгради или производствени, складови и инфраструктурни сгради. покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаването им под наем. разработка и проектиране на интериорен дизайн. вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. транспортна дейност в страната и чужбина със собствен и нает транспорт. производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни, складови, лизингови, превозни, маркетинг, инженерингови, транспортни, рекламни, информационни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, импресарски и други услуги. всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • андрей к.
Едноличен собственик на капитала
андрей к.
Капитал размер
437100 лв. (внесен капитал: 437100 лв.)

Резюме

Фирма Есте Инвест ЕООД (Este Invest Ltd.) с ЕИК/ПИК 207659222 е основана на 10.0.2024 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Марин Тодоров, №2, етаж 7, апартамент АПБ61, а началният внесен капитал е в размер на 437100 лева. Есте Инвест ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207659222 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 9.01.2024 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG207659222
  2. 10.01.2024 г.

    Име на фирма
    ЕМДИ ЕСТЕЙТ 3
    Предмет на дейност
    Инвестиции в строителството на сгради за постоянно и временно обитаване, обществени сгради или производствени, складови и инфраструктурни сгради. Покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаването им под наем. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Транспортна дейност в страната и чужбина със собствен и нает транспорт. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни, складови, лизингови, превозни, маркетинг, инженерингови, транспортни, рекламни, информационни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, импресарски и други услуги. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.
    Основана
    10.0.2024
    Едноличен собственик на капитала
    емди о.
    Изписване на чужд език
    MD ESTATE 3 Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. Георги С. Раковски, №96, етаж 2
    Управители
    Капитал
    437100
    Внесен капитал
    437100
  3. 14.03.2024 г.

    Име на фирма
    Есте Инвест
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. Марин Тодоров, №2, етаж 7, апартамент АПБ61
    Предмет на дейност
    Инвестиции в строителството на сгради за постоянно и временно обитаване, обществени сгради или производствени, складови и инфраструктурни сгради. Покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаването им под наем. Разработка и проектиране на интериорен дизайн. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Транспортна дейност в страната и чужбина със собствен и нает транспорт. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни, складови, лизингови, превозни, маркетинг, инженерингови, транспортни, рекламни, информационни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, импресарски и други услуги. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.
    Едноличен собственик на капитала
    Изписване на чужд език
    Este Invest Ltd.
    Управители
    мирослав т.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204694321ГРАНД КАПИТАЛ ГРУП ЕООД

гр. София, Столична

андрей к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207441412АНСЕНАТА ЕООД

гр. София, Столична

андрей к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.