Firms.bg
Търси

СЪН ТЕКСТИЛ ЕООДЕИК: 207642187, с. Бойно, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.01.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
СЪН ТЕКСТИЛ ЕООД
Изписване на чужд език
SIN TEXTILE
Дата на регистрация
20.11.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207642187 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, с. Бойно,
Предмет на дейност
производство и продажба на каучукови, пластмасови и метални изделия за автомобилната промишленост. търговия на едро и дребно, внос и износ с всички видове сурвинни, текстилни, промишлени и хранителни стоки; производство; комисионна и оказионна дейност; бартерни сделки; представителство и посредническа дейност; хотелиерство, ресторантьорство и туризъм в страната и чужбина; покупка, строителство, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем в страната и чужбина, ремонтни услуги и инженеринг; продажба на петрол и петролни продукти; спортни дейности, таксиметрова дейност, транспорт / на товари и пътници/ в страната и чужбина, спедиция; растениевъдство, животновъдство и рибно стопанство, фотографски услуги, рекламни и информационни услуги; откриване на клонове и представителства и участие в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички останали видове дейности и услуги, чието извършване изрично не е забранено със закон.
Управители/Съдружници
  • милан а.
Едноличен собственик на капитала
милан а.
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма СЪН ТЕКСТИЛ ЕООД (SIN TEXTILE) с ЕИК/ПИК 207642187 е основана на 20.11.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, с. Бойно, , а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. СЪН ТЕКСТИЛ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207642187 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 20.12.2023 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    SIN TEXTILE
    Основана
    20.11.2023
    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Кърджали, с. Бойно,
    Управители
    милан а.
    Предмет на дейност
    Производство и продажба на каучукови, пластмасови и метални изделия за автомобилната промишленост. Търговия на едро и дребно, внос и износ с всички видове сурвинни, текстилни, промишлени и хранителни стоки; производство; комисионна и оказионна дейност; бартерни сделки; представителство и посредническа дейност; хотелиерство, ресторантьорство и туризъм в страната и чужбина; покупка, строителство, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем в страната и чужбина, ремонтни услуги и инженеринг; продажба на петрол и петролни продукти; спортни дейности, таксиметрова дейност, транспорт / на товари и пътници/ в страната и чужбина, спедиция; растениевъдство, животновъдство и рибно стопанство, фотографски услуги, рекламни и информационни услуги; откриване на клонове и представителства и участие в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички останали видове дейности и услуги, чието извършване изрично не е забранено със закон.
    Капитал
    2000
    Име на фирма
    СЪН ТЕКСТИЛ
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    2000
  2. 14.01.2024 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207642187

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.