Firms.bg
Търси

СТИЛ ПБ ЕООДЕИК: 207641249, гр. Ямбол, Ямбол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.01.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
СТИЛ ПБ ЕООД
Изписване на чужд език
STIL PB LTD
Дата на регистрация
20.11.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207641249 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, НЕДЯЛКО МЕСЕЧКОВ, №21
Предмет на дейност
предметът на дейност на дружеството е: покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; фризьорски и козметични услуги; внос и износ; комисионни, спедиционни, превозни и транспортни сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, туроператорски или други услуги; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; разкриване на търговски обекти и увеселителни заведения; извършване на всякаква друга основна, помощна и странична/ съответно лицензирана/незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от търговския закон. дейностите, за които се изисква издаването на съответния лиценз ще се извършват след издаването на същия.
Управители/Съдружници
  • петър б.
Едноличен собственик на капитала
петър б.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма СТИЛ ПБ ЕООД (STIL PB LTD) с ЕИК/ПИК 207641249 е основана на 20.11.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, НЕДЯЛКО МЕСЕЧКОВ, №21, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. СТИЛ ПБ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207641249 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 20.12.2023 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    STIL PB LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, НЕДЯЛКО МЕСЕЧКОВ, №21
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, НЕДЯЛКО МЕСЕЧКОВ, №21
    Управители
    петър б.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    СТИЛ ПБ
    Основана
    20.11.2023
    Предмет на дейност
    Предметът на дейност на дружеството е: Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; фризьорски и козметични услуги; внос и износ; комисионни, спедиционни, превозни и транспортни сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, туроператорски или други услуги; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; разкриване на търговски обекти и увеселителни заведения; извършване на всякаква друга основна, помощна и странична/ съответно лицензирана/незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон. Дейностите, за които се изисква издаването на съответния лиценз ще се извършват след издаването на същия.
    Капитал
    10
  2. 1.01.2024 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207641249

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.