Firms.bg
Търси

МАЙ 65 ЕООДЕИК: 207614580, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.11.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАЙ 65 ЕООД
Изписване на чужд език
MAY 65
Дата на регистрация
27.10.2023
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Младост, блок 9, вход 3, етаж 8, апартамент 72
Предмет на дейност
довършителни строителни дейности. далекосъобщителна дейност чрез фиксирани мрежи и по безжичен път. дейности в областта на информационните технологии . архитектурни и инженерни дейности и технически консултации. научноизследователска и развойна дейност. рекламна дейност и проучване на пазари. специализирани дейности в областта на дизайна и фотография. техническо обслужване и ремонт на автомобили. складиране на товари и спомагателни дейности в транспорта, пощенски и куриерски дейности. звукозаписване и издаване на музика. разкрояване, рендосване и импрегниране на дървен материал. производство на мебели. производство на изделия от пластмаси. производство на изделия от бетон, гипс и цимент. рязане, профилиране и обработване на строителни и декоративни скални материали. ремонт и инсталиране на машини и оборудване. даване под наем и оперативен лизинг. комплексно обслужване на сгради дейности по почистване. административни офис дейности и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност. артистична и творческа дейност. ремонт на компютърна и комуникационна техника.строителство, ремонт, проектиране, производство, монтаж. консултанска дейност. покупка на стока или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. търговско представителство, агентство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица. търговия на едро и дребно, внос и износ, услуги на физически и юридически лица. покупко-продажба, наеми на недвижими имоти и други дейности незабранени със закон.
Управители/Съдружници
  • глеб в.
Едноличен собственик на капитала
глеб в.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма МАЙ 65 ЕООД (MAY 65) с ЕИК/ПИК 207614580 е основана на 27.10.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Младост, блок 9, вход 3, етаж 8, апартамент 72, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. МАЙ 65 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 27.11.2023 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Довършителни строителни дейности. Далекосъобщителна дейност чрез фиксирани мрежи и по безжичен път. Дейности в областта на информационните технологии . Архитектурни и инженерни дейности и технически консултации. Научноизследователска и развойна дейност. Рекламна дейност и проучване на пазари. Специализирани дейности в областта на дизайна и фотография. Техническо обслужване и ремонт на автомобили. Складиране на товари и спомагателни дейности в транспорта, пощенски и куриерски дейности. Звукозаписване и издаване на музика. Разкрояване, рендосване и импрегниране на дървен материал. Производство на мебели. Производство на изделия от пластмаси. Производство на изделия от бетон, гипс и цимент. Рязане, профилиране и обработване на строителни и декоративни скални материали. Ремонт и инсталиране на машини и оборудване. Даване под наем и оперативен лизинг. Комплексно обслужване на сгради Дейности по почистване. Административни офис дейности и друго спомагателно обслужване на стопанската дейност. Артистична и творческа дейност. Ремонт на компютърна и комуникационна техника.Строителство, ремонт, проектиране, производство, монтаж. Консултанска дейност. Покупка на стока или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговско представителство, агентство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Търговия на едро и дребно, внос и износ, услуги на физически и юридически лица. Покупко-продажба, наеми на недвижими имоти и други дейности незабранени със закон.
    Управители
    глеб в.
    Капитал
    2
    Основана
    27.10.2023
    Име на фирма
    МАЙ 65
    Изписване на чужд език
    MAY 65
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Младост, блок 9, вход 3, етаж 8, апартамент 72
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    2

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203480817ЮРОП УЕСТ МЕНИДЖМЪНТ АД

гр. Варна, Варна

али т.

Съвет на директорите

Виж още
204098175ХИРА ТРАНС ООД

гр. Петрич, Петрич

али т.

Съдружници

Виж още
205323430НЮ УЪРЛД 1965 ЕООД

гр. София, Столична

али т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206329531ЧИТАК БГ ООД

гр. Шумен, Шумен

али т.

Съдружници, Съдружници

Виж още
206435328ЕУРОЛЕВА ООД

гр. Пловдив, Пловдив

али т.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.