Firms.bg
Търси

БУ ТРАНСПОРТ ЕООДЕИК: 207556158, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
29.10.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
БУ ТРАНСПОРТ ЕООД
Изписване на чужд език
BU TRANSPORT LTD
Дата на регистрация
12.9.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207556158 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. Тутракан, №41
Предмет на дейност
транспортна дейност, вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, хранит. стоки, хран. добавки, селскостоп. продукция, промишлени суровини, резервни части, машини, съоръжения, комисионна търговия, посредничество, представителство и агентство на наши и чужди фирми, физически и юридически лица; строителна и строително-монтажна, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостоп. продукция; туристически услуги-вътрешен и международен туризъм; транспортни услуги-таксиметрови, селскостопански машини, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; товаро-разтоварна дейност; разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти, заведения за обществено хранене, питейни заведения; бръснаро-фризьорски услуги и козметика, автотенекеджийска и автосервизна дейност; спортна, рекламна, консултантска, посредническа, комисионерска, спедиторска и охранителна дейности; хотелиерство и ресторантьорство и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз/.
Управители/Съдружници
  • бедретин ю.
Едноличен собственик на капитала
бедретин ю.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма БУ ТРАНСПОРТ ЕООД (BU TRANSPORT LTD) с ЕИК/ПИК 207556158 е основана на 12.9.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. Тутракан, №41, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. БУ ТРАНСПОРТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207556158 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 12.10.2023 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БУ ТРАНСПОРТ
    Управители
    бедретин ю.
    Капитал
    200
    Изписване на чужд език
    BU TRANSPORT LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. Тутракан, №41
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    12.9.2023
    Предмет на дейност
    Транспортна дейност, вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, хранит. стоки, хран. добавки, селскостоп. продукция, промишлени суровини, резервни части, машини, съоръжения, комисионна търговия, посредничество, представителство и агентство на наши и чужди фирми, физически и юридически лица; строителна и строително-монтажна, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостоп. продукция; туристически услуги-вътрешен и международен туризъм; транспортни услуги-таксиметрови, селскостопански машини, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; товаро-разтоварна дейност; разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти, заведения за обществено хранене, питейни заведения; бръснаро-фризьорски услуги и козметика, автотенекеджийска и автосервизна дейност; спортна, рекламна, консултантска, посредническа, комисионерска, спедиторска и охранителна дейности; хотелиерство и ресторантьорство и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз/.
    Внесен капитал
    200
  2. 29.10.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207556158

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131287026ЕКСПИРИЪН БЪЛГАРИЯ ЕАД

гр. София, Столична

екатерина ш.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
203682444ФЛОССИ ООД

гр. Банско, Банско

екатерина ш.

Съдружници

Виж още
205235140ЛОКАЛ ПЛАНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

екатерина ш.

Управители

Виж още
205563556ХАУС МЕНИДЖМЪНТ ГРУП ООД

гр. Сливен, Сливен

екатерина ш.

Съдружници

Виж още
205586900СИГМА 19 ЕООД

гр. Поморие, Поморие

екатерина ш.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.