Firms.bg
Търси

КЮЧЮКОГЛУ ТРАНС ЕООДЕИК: 207553945, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.10.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЮЧЮКОГЛУ ТРАНС ЕООД
Изписване на чужд език
KUCUKOGLU TRANS LTD
Дата на регистрация
11.9.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207553945 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, КЛОКОТНИЦА, №3
Предмет на дейност
международен автомобилен транспорт в страната и чужбина, търговия с горива и смазочни материали; търговия с резервни части на автомобили ; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; външно и вътрешно търговска дейност с всички стоки, разрешени от закона, бартерни сделки, селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност, търговско представителство и посредничество; валутни сделки, превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; превози на пътници и товари, таксиметрови услуги, ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко- продажба, ремонт и поддръжка на мпс, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, продажба на стоки, собствено производство и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • йозджан к.
Едноличен собственик на капитала
йозджан к.
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма КЮЧЮКОГЛУ ТРАНС ЕООД (KUCUKOGLU TRANS LTD) с ЕИК/ПИК 207553945 е основана на 11.9.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, КЛОКОТНИЦА, №3, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. КЮЧЮКОГЛУ ТРАНС ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207553945 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 11.10.2023 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    КЮЧЮКОГЛУ ТРАНС
    Основана
    11.9.2023
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, КЛОКОТНИЦА, №3
    Капитал
    200
    Изписване на чужд език
    KUCUKOGLU TRANS LTD
    Предмет на дейност
    Международен автомобилен транспорт в страната и чужбина, търговия с горива и смазочни материали; търговия с резервни части на автомобили ; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; външно и вътрешно търговска дейност с всички стоки, разрешени от закона, бартерни сделки, селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност, търговско представителство и посредничество; валутни сделки, превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; превози на пътници и товари, таксиметрови услуги, ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко- продажба, ремонт и поддръжка на МПС, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, продажба на стоки, собствено производство и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. Горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
    Управители
    йозджан к.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    200
  2. 11.10.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207553945

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.