Firms.bg
Търси

ТУНИНГ ХАУС ЕООДЕИК: 207529887, с. Генерал Кантарджиево, Аксаково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.09.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТУНИНГ ХАУС ЕООД
Изписване на чужд език
TUNING HOUSE LTD.
Дата на регистрация
20.8.2023
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Аксаково, с. Генерал Кантарджиево, жилищна сграда Група 3, вход Б, етаж 2, апартамент 28А
Предмет на дейност
търговия с автомобили – нови и употребявани. търговия с авточасти и аксесоари. отдаване под наем на автомобили. пътна помощ. международен и в страната превоз – пътнически и товарен. автосервизна дейност. ремонт и поддръжка на моторни превозни средства. автомонтьорски, тенекеджийски и бояджийски услуги. диагностика на електрическите системи на автомобили и всички, свързани с диагностиката, предшестващи и последващи дейности. ремонт и поддръжка на автоклиматици. извършване на годишни технически прегледи. покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. производство на стоки с цел продажба. търговско представителство и посредничество. комисионна, спедиционна, складова и превозна дейност. лицензионна дейност. дейност в областта на авторските права, интелектуалната собственост, софтуерни услуги. рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. лизингова дейност. франчайзинг. туроператорска дейност, турагентска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, транспортни услуги - превоз на пътници и товари в страната и в чужбина със собствен и нает транспорт, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, ремонтна дейност на битови уреди, извършване на вик услуги, дистрибуторска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, съвместно сътрудничество и експлоатация на туристически и търговски обекти на български и чуждестранни дружества, строителна и проектантска дейност и услуги, сделки с недвижими имоти, производство и продажба на строителни изделия-метални, бетонови, керамични, търговия и производство на метали и метални изделия, консултантска дейност и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • олексий ч.
Едноличен собственик на капитала
олексий ч.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ТУНИНГ ХАУС ЕООД (TUNING HOUSE LTD.) с ЕИК/ПИК 207529887 е основана на 20.8.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Аксаково, с. Генерал Кантарджиево, жилищна сграда Група 3, вход Б, етаж 2, апартамент 28А, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ТУНИНГ ХАУС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.09.2023 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Аксаково, с. Генерал Кантарджиево, жилищна сграда Група 3, вход Б, етаж 2, апартамент 28А
    Предмет на дейност
    Търговия с автомобили – нови и употребявани. Търговия с авточасти и аксесоари. Отдаване под наем на автомобили. Пътна помощ. Международен и в страната превоз – пътнически и товарен. Автосервизна дейност. Ремонт и поддръжка на моторни превозни средства. Автомонтьорски, тенекеджийски и бояджийски услуги. Диагностика на електрическите системи на автомобили и всички, свързани с диагностиката, предшестващи и последващи дейности. Ремонт и поддръжка на автоклиматици. Извършване на годишни технически прегледи. Покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско представителство и посредничество. Комисионна, спедиционна, складова и превозна дейност. Лицензионна дейност. Дейност в областта на авторските права, интелектуалната собственост, софтуерни услуги. Рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Лизингова дейност. Франчайзинг. Туроператорска дейност, турагентска дейност, вътрешно и външнотърговска дейност, транспортни услуги - превоз на пътници и товари в страната и в чужбина със собствен и нает транспорт, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, ремонтна дейност на битови уреди, извършване на ВиК услуги, дистрибуторска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, съвместно сътрудничество и експлоатация на туристически и търговски обекти на български и чуждестранни дружества, строителна и проектантска дейност и услуги, сделки с недвижими имоти, производство и продажба на строителни изделия-метални, бетонови, керамични, търговия и производство на метали и метални изделия, консултантска дейност и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
    Име на фирма
    ТУНИНГ ХАУС
    Основана
    20.8.2023
    Изписване на чужд език
    TUNING HOUSE LTD.
    Внесен капитал
    100
    Управители
    олексий ч.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
124614983СОЦГАРАНТ ООД

с. Преспа, Балчик

нина ж.

Съдружници

Виж още
206723832Еверест 21 ООД

гр. Варна, Варна

нина ж.

Съдружници

Виж още
206994591Весела Айва ООД

гр. Поморие, Поморие

нина ж.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.