Firms.bg
Търси

Ахил-23 ЕООДЕИК: 207526389, с. Енево, Нови пазар

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.09.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Ахил-23 ЕООД
Изписване на чужд език
Ahil-23 Ltd.
Дата на регистрация
19.8.2023
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Нови пазар, с. Енево, Хан Омуртаг, №11
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. производство на стоки с цел продажба. търговско посредничество и представителство. хотелиерство и ресторантьорство. рекламни, информационни, програмни, импресарски, компютърни, интернет и други услуги. търговия на едро и дребно с всякакъв вид промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция и други, външнотърговска и външноикономическа дейност. внос и износ на стоки и продукция. охранителна дейност. транспортна дейност – превоз на пътници и/или товари в страната и чужбина, със собствени или наети транспортни средства. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. складова и сервизна дейност, както и всички разрешени за извършване дейности при спазване на изискванията на съответния закон за тях, както и извършването на всякаква друга дейност незабранена със закон или друг нормативен акт.
Управители/Съдружници
  • веселин й.
Едноличен собственик на капитала
веселин й.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма Ахил-23 ЕООД (Ahil-23 Ltd.) с ЕИК/ПИК 207526389 е основана на 19.8.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Нови пазар, с. Енево, Хан Омуртаг, №11, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. Ахил-23 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 19.09.2023 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    19.8.2023
    Изписване на чужд език
    Ahil-23 Ltd.
    Капитал
    2
    Име на фирма
    Ахил-23
    Управители
    веселин й.
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Нови пазар, с. Енево, Хан Омуртаг, №11
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Хотелиерство и ресторантьорство. Рекламни, информационни, програмни, импресарски, компютърни, интернет и други услуги. Търговия на едро и дребно с всякакъв вид промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция и други, външнотърговска и външноикономическа дейност. Внос и износ на стоки и продукция. Охранителна дейност. Транспортна дейност – превоз на пътници и/или товари в страната и чужбина, със собствени или наети транспортни средства. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Складова и сервизна дейност, както и всички разрешени за извършване дейности при спазване на изискванията на съответния закон за тях, както и извършването на всякаква друга дейност незабранена със закон или друг нормативен акт.
    Внесен капитал
    2

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
207362897ЛЕСАГРО -3 ООД

гр. Шумен, Шумен

веселин й.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.