Firms.bg
Търси

Бен - Биз ЕООДЕИК: 207509969, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.09.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Бен - Биз ЕООД
Дата на регистрация
1.8.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207509969 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, кв. ЗАПАД, блок 58, вход Г, етаж 8, апартамент 76
Предмет на дейност
транспортна дейност за превоз на товари и пътници в страната и чужбина. производство и реализация на селскостопанска продукция- животновъдство и растениевъдство. покупка и продажба на всички видове стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина с изключение на забранените със закон, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. дърводобив. фризьорски услуги. козметични услуги. таксиметрови услуги. търговия с хранителни стоки. авторемонтни услуги, продажба на автомобили- нови или втора употреба и аксесоари за автомобили. експорт, импорт и реекспорт. вътрешен и международен туризъм. разкриване и експлоатация на заведения, питейни и за обществено хранене. приготвяне и продажба на всички видове бързи, топли и студени закуски, пици, захарни изделия, кафе, ядки и други. приготвяне и продажба на всякакъв вид готвени ястия, предястия, аламинути, салати и скара. търговия с алкохолни, безалкохолни напитки, бира /без собствено производство/. покупка, строеж или обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба. всякаква друга търговска дейност разрешена от закона, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
Управители/Съдружници
  • инанч и.
Едноличен собственик на капитала
инанч и.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма Бен - Биз ЕООД () с ЕИК/ПИК 207509969 е основана на 1.8.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, кв. ЗАПАД, блок 58, вход Г, етаж 8, апартамент 76, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. Бен - Биз ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207509969 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 1.09.2023 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1.8.2023
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, кв. ЗАПАД, блок 58, вход Г, етаж 8, апартамент 76
    Управители
    инанч и.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    50
    Внесен капитал
    50
    Име на фирма
    Бен - Биз
    Предмет на дейност
    Транспортна дейност за превоз на товари и пътници в страната и чужбина. Производство и реализация на селскостопанска продукция- животновъдство и растениевъдство. Покупка и продажба на всички видове стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина с изключение на забранените със закон, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. Дърводобив. Фризьорски услуги. Козметични услуги. Таксиметрови услуги. Търговия с хранителни стоки. Авторемонтни услуги, продажба на автомобили- нови или втора употреба и аксесоари за автомобили. Експорт, импорт и реекспорт. Вътрешен и международен туризъм. Разкриване и експлоатация на заведения, питейни и за обществено хранене. Приготвяне и продажба на всички видове бързи, топли и студени закуски, пици, захарни изделия, кафе, ядки и други. Приготвяне и продажба на всякакъв вид готвени ястия, предястия, аламинути, салати и скара. Търговия с алкохолни, безалкохолни напитки, бира /без собствено производство/. Покупка, строеж или обзавеждане и ремонт на недвижими имоти с цел продажба. Всякаква друга търговска дейност разрешена от закона, след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв.
  2. 10.09.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207509969

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.