Firms.bg
Търси

БГ ПРОСТРАНСТВО ООДЕИК: 207404232, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.06.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
БГ ПРОСТРАНСТВО ООД
Изписване на чужд език
BG SPACE LTD.
Дата на регистрация
2.5.2023
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, УЛ.ЛИСЕЦ, №3, вход 5, етаж 2
Предмет на дейност
инвестиране, редизайн и реновиране, покупко-продажба и управление на недвижими имоти и земеделски земи, консултиране и смяна на предназначение на недвижимо имущество и земя; строителна и строително-монтажна и ремонтна дейност в страната и чужбина; архитектурно проектиране, проучване, инженеринг, консултантски услуги; търговско и външнотърговско представителство и посредничество; търговия, внос, износ и реекспорт на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален,преработен или обработен вид, в т.ч. стоки от собствено производство и селскостопанска продукция; консултантски услуги, инвестиционно посредничество,маркетинг и мениджмънт на инвестиционни проекти, маркетингови проучвания; комисионни,спедиционни транспортни и складови услуги; реклама и рекламни услуги; туристически услуги; хотелиерство, ресторантьорство и туроператорска дейност / след лиценз/; сделки с интелектуална собственост и маркетинг, включително с техническо оборудване и ноу-хау; търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всички други дейности незабранени от закона. за дейности, за които се изисква издаването на лиценз или разрешение от административен орган, ще се осъществяват от дружеството след снабдяване със съответните лицензни, регистрации и/или разрешителни.всички други дейности,разрешени от закона.
Управители/Съдружници
  • геновева г.
Съдружници
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма БГ ПРОСТРАНСТВО ООД (BG SPACE LTD.) с ЕИК/ПИК 207404232 е основана на 2.5.2023 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, УЛ.ЛИСЕЦ, №3, вход 5, етаж 2, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. БГ ПРОСТРАНСТВО ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 2.06.2023 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2.5.2023
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, УЛ.ЛИСЕЦ, №3, вход 5, етаж 2
    Управители
    геновева г.
    Капитал
    200
    Съдружници
    Име на фирма
    БГ ПРОСТРАНСТВО
    Изписване на чужд език
    BG SPACE LTD.
    Предмет на дейност
    инвестиране, редизайн и реновиране, покупко-продажба и управление на недвижими имоти и земеделски земи, консултиране и смяна на предназначение на недвижимо имущество и земя; строителна и строително-монтажна и ремонтна дейност в страната и чужбина; архитектурно проектиране, проучване, инженеринг, консултантски услуги; търговско и външнотърговско представителство и посредничество; търговия, внос, износ и реекспорт на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален,преработен или обработен вид, в т.ч. стоки от собствено производство и селскостопанска продукция; консултантски услуги, инвестиционно посредничество,маркетинг и мениджмънт на инвестиционни проекти, маркетингови проучвания; комисионни,спедиционни транспортни и складови услуги; реклама и рекламни услуги; туристически услуги; хотелиерство, ресторантьорство и туроператорска дейност / след лиценз/; сделки с интелектуална собственост и маркетинг, включително с техническо оборудване и ноу-хау; търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всички други дейности незабранени от закона. За дейности, за които се изисква издаването на лиценз или разрешение от административен орган, ще се осъществяват от Дружеството след снабдяване със съответните лицензни, регистрации и/или разрешителни.всички други дейности,разрешени от закона.
    Внесен капитал
    200

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
160095032ТАЛОС ООД

гр. Пловдив, Пловдив

мачей о.

Управители

Виж още
203842436ЛайвЕриа Глобъл Сървисиз България ЕООД

гр. София, Столична

мачей о.

Управители

Виж още
204578306ГОРОЗДЕР ЕООД

гр. София, Столична

мачей о.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205575526ФОРТУНА КЕЙП 4 и 5 и ГЛИКО ООД

гр. Бяла, Бяла

мачей о.

Съдружници

Виж още
205595529ЛАЗУРНА БЪЛГАРИЯ ПЛЮС ООД

гр. Свети Влас, Несебър

мачей о.

Съдружници

Виж още
205702671ДИМС ФУДС ООД

гр. София, Столична

мачей о.

Съдружници

Виж още
206276675ГАЙТАНАРОС ГРУП ЕООД

гр. Русе, Русе

мачей о.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206325878ИТАЛИАН КЪНСАЛТЪНСИ ООД

гр. София, Столична

мачей о.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.