Firms.bg
Търси

Др Хенрик Розански - Плантафарм ЕООДЕИК: 207395420, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.08.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Др Хенрик Розански - Плантафарм ЕООД
Изписване на чужд език
Dr Henryk Rozanski - Plantafarm
Дата на регистрация
26.4.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207395420 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Княз Борис I, №55, етаж 2, апартамент 7
Предмет на дейност
научни изследвания и разработки в областта на природните, селскостопанските, медицинските, фармацевтичните и техническите науки. разработване и издаване на научни книги, дидактически скриптове. отглеждане на билки. билкова обработка. отглеждане на други трайни насаждения. обслужващи и научни дейности в подкрепа на растениевъдството обслужващи и научни дейности, подпомагащи развъждането и отглеждането на селскостопански животни. добив на диворастящи горски продукти, с изключение на дървесина. производство на подправки. производство на други хранителни продукти, некласифицирани другаде (здравословни храни, функционални храни). производство на хранителни добавки. производство на безалкохолни напитки; производство на минерални и други бутилирани води. производство на основни фармацевтични субстанции. търговия на дребно с дребна железария, бои и стъкло в специализирани магазини. продажба на лабораторна стъклария, лабораторни инструменти. продажба на дребно на билкови продукти в специализирани стационарни и онлайн магазини. търговия на дребно с медицински изделия, включително ортопедични, в специализирани магазини търговия на дребно с козметика и тоалетни принадлежности в специализирани магазини продажба на дребно на цветя, растения, семена, торове, живи животни, храни за домашни любимци в специализирани стационарни и онлайн магазини. провеждане на хоби и професионални курсове, специализирано обучение чрез интернет и канцеларски материали. други извънучилищни форми на обучение, некласифицирани другаде. дейности в подкрепа на образованието. образователни дейности чрез интернет. парамедицински дейности., както и всякаква друга дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • хенрик р.
Едноличен собственик на капитала
хенрик р.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма Др Хенрик Розански - Плантафарм ЕООД (Dr Henryk Rozanski - Plantafarm) с ЕИК/ПИК 207395420 е основана на 26.4.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Княз Борис I, №55, етаж 2, апартамент 7, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. Др Хенрик Розански - Плантафарм ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207395420 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 26.05.2023 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    Dr Henryk Rozanski - Plantafarm
    Предмет на дейност
    Научни изследвания и разработки в областта на природните, селскостопанските, медицинските, фармацевтичните и техническите науки. Разработване и издаване на научни книги, дидактически скриптове. Отглеждане на билки. Билкова обработка. Отглеждане на други трайни насаждения. Обслужващи и научни дейности в подкрепа на растениевъдството Обслужващи и научни дейности, подпомагащи развъждането и отглеждането на селскостопански животни. Добив на диворастящи горски продукти, с изключение на дървесина. Производство на подправки. Производство на други хранителни продукти, некласифицирани другаде (здравословни храни, функционални храни). Производство на хранителни добавки. Производство на безалкохолни напитки; производство на минерални и други бутилирани води. Производство на основни фармацевтични субстанции. Търговия на дребно с дребна железария, бои и стъкло в специализирани магазини. Продажба на лабораторна стъклария, лабораторни инструменти. Продажба на дребно на билкови продукти в специализирани стационарни и онлайн магазини. Търговия на дребно с медицински изделия, включително ортопедични, в специализирани магазини Търговия на дребно с козметика и тоалетни принадлежности в специализирани магазини Продажба на дребно на цветя, растения, семена, торове, живи животни, храни за домашни любимци в специализирани стационарни и онлайн магазини. Провеждане на хоби и професионални курсове, специализирано обучение чрез интернет и канцеларски материали. Други извънучилищни форми на обучение, некласифицирани другаде. Дейности в подкрепа на образованието. Образователни дейности чрез Интернет. Парамедицински дейности., както и всякаква друга дейност незабранена от закона.
    Основана
    26.4.2023
    Име на фирма
    Др Хенрик Розански - Плантафарм
    Внесен капитал
    10
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Триадица, Княз Борис I, №55, етаж 2, апартамент 7
    Управители
    александър и.
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    10
  2. 4.06.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207395420
  3. 24.08.2023 г.

    Управители
    александър и.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
115870410Миийл Трейдинг ООД

гр. Пловдив, Пловдив

олександр в.

Съдружници, Съдружници

Виж още
203117181ЕКО ЛАЙФ 8 ООД

с. Гълъбец, Поморие

олександр в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206479641Енърджи Рисоорсис Трейдинг ООД

гр. Пловдив, Пловдив

олександр в.

Съдружници

Виж още
207089943ВИНЕРТЕХ ЕООД

гр. Русе, Русе

олександр в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.