Firms.bg
Търси

КИЙС ИН ХЕНД ЕООДЕИК: 207393907, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.05.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
КИЙС ИН ХЕНД ЕООД
Изписване на чужд език
KEYS IN HAND Ltd
Дата на регистрация
26.4.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207393907 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Георги Бенковски, №35
Предмет на дейност
строителство, индустриално и домашно почистване, услуги по преместване, търговия на едро и дребно, продажба на стоки и услуги, търговско представителство, посредничество, възобновяване и реорганизация на търговски дружества, пазарни проучвания, печатарска дейност, рекламни и информационни услуги, консултантски услуги, импресарски услуги, сделки с интелектуална собственост, маркетинг, ноу-хау, вътрешна и външна търговия, строителна дейност,покупка на недвижими имоти с цел продажба, посредническа и консултантска дейност при оценка и продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на физически и юридичиски лица в страната и чужбина. реализиране, подръжка, инсталиране на софтуер, създаване на уеб сайтове, онлайн магазини, онлайн търговия и всякакви други електронни услуги, предоставянето на средства и информационни услуги на компании, публични и частни субекти (т.нар. аутсорсинг и неутсорсинг) на технически, административен, търговски, управленски, индустриален, мениджмънт, франчайзинг , реклама, връзките с обществеността, пазарни проучвания, услуги за изпращане и доставка на номинативни, маркетингови и телемаркетинг, административни и управленски услуги на физически и юридичиски лица. всякакви дейности свързани с посредничество при сделки с недвижими имоти, финанси, доставки, внос и износ- на стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
Управители/Съдружници
  • арис в.
Едноличен собственик на капитала
арис в.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма КИЙС ИН ХЕНД ЕООД (KEYS IN HAND Ltd) с ЕИК/ПИК 207393907 е основана на 26.4.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Георги Бенковски, №35, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. КИЙС ИН ХЕНД ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207393907 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 26.05.2023 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    арис в.
    Име на фирма
    КИЙС ИН ХЕНД
    Изписване на чужд език
    KEYS IN HAND Ltd
    Предмет на дейност
    строителство, индустриално и домашно почистване, услуги по преместване, търговия на едро и дребно, продажба на стоки и услуги, търговско представителство, посредничество, възобновяване и реорганизация на търговски дружества, пазарни проучвания, печатарска дейност, рекламни и информационни услуги, консултантски услуги, импресарски услуги, сделки с интелектуална собственост, маркетинг, ноу-хау, вътрешна и външна търговия, строителна дейност,покупка на недвижими имоти с цел продажба, посредническа и консултантска дейност при оценка и продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на физически и юридичиски лица в страната и чужбина. Реализиране, подръжка, инсталиране на софтуер, създаване на уеб сайтове, онлайн магазини, онлайн търговия и всякакви други електронни услуги, предоставянето на средства и информационни услуги на компании, публични и частни субекти (т.нар. аутсорсинг и неутсорсинг) на технически, административен, търговски, управленски, индустриален, мениджмънт, франчайзинг , реклама, връзките с обществеността, пазарни проучвания, услуги за изпращане и доставка на номинативни, маркетингови и телемаркетинг, административни и управленски услуги на физически и юридичиски лица. Всякакви дейности свързани с посредничество при сделки с недвижими имоти, финанси, доставки, внос и износ- на стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
    Управители
    Капитал
    500
    Внесен капитал
    500
    Основана
    26.4.2023
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Георги Бенковски, №35
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул.Шести Септември, №152, етаж 1, апартамент офис 1-10Б
  2. 31.05.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207393907

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
205210712БЛ България ЕООД

гр. София, Столична

баптист п.

Управители

Виж още
205718355ТЕХНОЛОДЖИ ДИВАЙНС ООД

гр. София, Столична

баптист п.

Съдружници

Виж още
206915687СОСИЕТЕ ЕУРОПЕЕН ООД

гр. Бургас, Бургас

баптист п.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.