Firms.bg
Търси

ИЛИОС ЕНЕРДЖИ ООДЕИК: 207383311, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.06.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИЛИОС ЕНЕРДЖИ ООД
Дата на регистрация
17.4.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207383311 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. „Митрополит Методи Кусев“, №22, етаж 2, апартамент 4
Предмет на дейност
производство и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, финансиране, изграждане, пускане в експлоатация и поддръжка на собствени фотоволтаични паркове, изграждане и експлоатиране на възобновяеми енергийни източници с цел производство и продажба на електроенергия. покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, вътрешен и международен транспорт; превоз на хора и товари в страната и чужбина с лек и товарен автотранспорт; складова и лизингова дейност; строителство и строителни ремонти; туристически, хотелиерски, ресторантьорски и рекламни услуги; отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос, износ и реекспорт; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.
Управители/Съдружници
  • петър с.
  • владислав с.
Съдружници
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма ИЛИОС ЕНЕРДЖИ ООД () с ЕИК/ПИК 207383311 е основана на 17.4.2023 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. „Митрополит Методи Кусев“, №22, етаж 2, апартамент 4, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. ИЛИОС ЕНЕРДЖИ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207383311 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 17.05.2023 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ИЛИОС ЕНЕРДЖИ
    Основана
    17.4.2023
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Капитал
    200
    Внесен капитал
    200
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. „Митрополит Методи Кусев“, №22, етаж 2, апартамент 4
    Предмет на дейност
    Производство и продажба на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, финансиране, изграждане, пускане в експлоатация и поддръжка на собствени фотоволтаични паркове, изграждане и експлоатиране на възобновяеми енергийни източници с цел производство и продажба на електроенергия. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки, вътрешен и международен транспорт; превоз на хора и товари в страната и чужбина с лек и товарен автотранспорт; складова и лизингова дейност; строителство и строителни ремонти; туристически, хотелиерски, ресторантьорски и рекламни услуги; отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; внос, износ и реекспорт; както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.
    Управители
    петър с.
    Съдружници
  2. 7.06.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207383311

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203264092АГРОЛЕС 2014 ООД

с. Горско Калугерово, Сухиндол

петър с.

Съдружници

Виж още
206191048РЕЗОНАНС ФАРМ ЕООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

петър с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.