Firms.bg
Търси

БЕТИ 1992 ООДЕИК: 207345702, гр. Видин, Видин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
2.05.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
БЕТИ 1992 ООД
Дата на регистрация
18.3.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207345702 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Видин, община Видин, гр. Видин, "Драва", №4
Предмет на дейност
вътрешнотъговска и външнотърговска дейност и извършване на бартерни сделки у нас и в чужбина с всички видове стоки, незабранени от закона; внос и износ на всякакви стоки, незабранени от закона; производство и реализация на захарни, хлебни и сладкарски изделия; производство и продажба на всички видове напитки, незабранени от закона; ресторантьорство; хотелиерство; превоз на пътници и товари у нас и в чужбина, извършване на таксиметрови услуги; ремонт на всички видове мпс, автосервизни услуги; вътрешен и международен туризъм; шивашки и плетачни услуги, производство и реализация на уникати тип бутик; ремонт на всички видове битова техника, електроуреди и ел. инсталации; направа на ел. инсталации; строително - монтажна дейност у нас и в чужбина; наемане на работници за работа в чужбина; устройване на игри на карти /без хазарт/; устройване на дискотеки и видеоклуб; устройване на забавни, механични и електронни игри за деца и възрастни; събиране, изкупуване, производство, преработка и продажба в страната и в чужбина на селскостопанска продукция - растителна и животинска; селскостопанска дейност; извършване у нас и в чужбина на всички видове дейности и услуги, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • здравко с.
Съдружници
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма БЕТИ 1992 ООД () с ЕИК/ПИК 207345702 е основана на 18.3.2023 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Видин, гр. Видин, "Драва", №4, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. БЕТИ 1992 ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207345702 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 18.04.2023 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БЕТИ 1992
    Предмет на дейност
    BЪTPEШHOTЪГOBCKA И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT И ИЗBЪPШBAHE HA БAPTEPHИ CДEЛKИ У HAC И B ЧУЖБИHA C BCИЧKИ BИДOBE CTOKИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA; BHOC И ИЗHOC HA ВСЯКАKBИ CTOKИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA; ПPOИЗBOДCTBO И PEAЛИЗAЦИЯ HA ЗAXAPHИ, XЛEБHИ И CЛAДKAPCKИ ИЗДEЛИЯ; ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA BCИЧKИ BИДOBE HAПИTKИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA; PECTOPAHTЬOPCTBO; XOTEЛИEPCTBO; ПPEBOЗ HA ПЪTHИЦИ И TOBAPИ У HАC И B ЧУЖБИHA, ИЗBЪPШBAHE HA TAKCИMETPOBИ УCЛУГИ; PEMOHT HA BCИЧKИ BИДOBE MПC, ABTOCEPBИЗHИ УCЛУГИ; BЪTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TУPИЗЪM; ШИBAШKИ И ПЛETAЧHИ УCЛУГИ, ПPOИЗBOДCTBO И PEAЛИЗAЦИЯ HA УHИKATИ TИП БУTИK; PEMOHT HA BCИЧKИ BИДOBE БИTOBA TEXHИKA, EЛEKTPOУPEДИ И EЛ. ИHCTAЛAЦИИ; HAПPABA HA EЛ. ИHCTAЛAЦИИ; СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ У НАС И В ЧУЖБИНА; НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА; УСТРОЙВАНЕ НА ИГРИ НА КАРТИ /БЕЗ ХАЗАРТ/; УСТРОЙВАНЕ НА ДИСКОТЕКИ И ВИДЕОКЛУБ; УСТРОЙВАНЕ НА ЗАБАВНИ, МЕХАНИЧНИ И ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ; СЪБИРАНЕ, ИЗКУПУВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ - РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА; СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ; ИЗВЪРШВАНЕ У НАС И В ЧУЖБИНА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
    Управители
    здравко с.
    Съдружници
    Основана
    18.3.2023
    Седалище и адрес на управление
    област Видин, община Видин, гр. Видин, "Драва", №4
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Видин, община Видин, гр. Видин, "Драва", №4
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
  2. 2.05.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207345702

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.