Firms.bg
Търси

Ени Апп ЕООДЕИК: 207328891, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.05.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Ени Апп ЕООД
Изписване на чужд език
Any App Ltd.
Дата на регистрация
31.2.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207328891 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Самоков", №28"З", блок 1, апартамент офис 2
Предмет на дейност
създаване, разработване и внедряване на софтуер, създаване и адаптиране на програмно осигуряване, поддържане на компютърни системи, уеб програмиране, създаване и разработване на системи с изкуствен интелект, външно и вътрешно търговска дейност; реализация на всякакви изделия за бита, потребителски и промишлени стоки, селскостопанска продукция (без дивечови кожи, благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата) и на стоки от собствено производство, в това число хранителни стоки; внос-износ; представителство (без процесуално), посредничество и агентство, на български и чужди юридически и физически лица в страната и в чужбина; мениджмънт, ноу-хау, маркетингова, лизингова и инженерингова дейност; комисионни, рекламно-информационна дейност (без кино и печат), услуги за бита, импресарска дейност; сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни или други услуги; лицензионни сделки. предметът на дейност на дружеството включва и осъществяването на всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона, при спазване на всички приложими разрешителни или лицензионни режими.
Управители/Съдружници
  • александър к.
Едноличен собственик на капитала
александър к.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма Ени Апп ЕООД (Any App Ltd.) с ЕИК/ПИК 207328891 е основана на 31.2.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Самоков", №28"З", блок 1, апартамент офис 2, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. Ени Апп ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207328891 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 31.03.2023 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Създаване, разработване и внедряване на софтуер, създаване и адаптиране на програмно осигуряване, поддържане на компютърни системи, уеб програмиране, създаване и разработване на системи с изкуствен интелект, Външно и вътрешно търговска дейност; реализация на всякакви изделия за бита, потребителски и промишлени стоки, селскостопанска продукция (без дивечови кожи, благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата) и на стоки от собствено производство, в това число хранителни стоки; внос-износ; представителство (без процесуално), посредничество и агентство, на български и чужди юридически и физически лица в страната и в чужбина; мениджмънт, ноу-хау, маркетингова, лизингова и инженерингова дейност; комисионни, рекламно-информационна дейност (без кино и печат), услуги за бита, импресарска дейност; сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни или други услуги; лицензионни сделки. Предметът на дейност на дружеството включва и осъществяването на всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона, при спазване на всички приложими разрешителни или лицензионни режими.
    Управители
    александър к.
    Изписване на чужд език
    Any App Ltd.
    Капитал
    500
    Име на фирма
    Ени Апп
    Основана
    31.2.2023
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Самоков", №28"З", блок 1, апартамент офис 2
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Самоков, №28"З", блок 1, апартамент офис 2
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    500
  2. 8.05.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207328891

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203281145УЕЛДРИНКС ООД

гр. София, Столична

александър к.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.