Firms.bg
Търси

Глобал Кънсалтанси Сървисис ЕООДЕИК: 207304709, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.05.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Глобал Кънсалтанси Сървисис ЕООД
Изписване на чужд език
„Global Consultancy Services“ GmbH
Дата на регистрация
16.2.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207304709 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, бул. „Тодор Каблешков”, №10, маг. 7
Предмет на дейност
консултиране, интерим мениджмънт (междинен мениджмънт), управление на проекти и програми, също както и управление на качеството и процесите в промишлеността и в междуотрасловия сектор. ай ти консултиране, предоставяне, инсталиране, конфигуриране и развиване,както и търговия на хардуер и софтуер, както и ит решения, разработване на софтуер, тестване на софтуер и осигуряване на качеството на софтуера, интернет-обслужване, свързване със сървър и хостинг, защита на данни и мениджмънт по управление на сигурността, проектен и временен мениджмънт, управление на персонал, хиксерем/хrм/ и цеерем/сrм/-развитие. дружеството може да сключва договори от всякакъв вид и да поема управлението и резултатите на други компании. посредничство на услуги на трети страни, както и консултации и съвети в областта на структурно проектиране на lаn / wаn мрежи (локални и глобални мрежи), управление на приложения; консултации, свързани с инфрасттруктура и избор на сървър; управление на iт-проекти, администриране на услуги и управление на разпространението, привличането на клиенти и маркетинг, организиране на обучения, семинари и мероприятия, включително предоставянето на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, в това число чрез маркетинг в социалните медии. разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. дружеството води провеждането на семинари и обучения за личностно развитие и мрежов маркетинг. както и консултации в сферата на търговията и услугите, насочени към привличане на клиенти, и маркетинг за търговски и дистрибуторски структури. организиране на обучение, семинари и мероприятия, включително предоставяне на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, вкл. чрез маркетинг в социалните медии. освен това: търговия със стоки, както и предоставяне на посреднически услуги за търговия със стоки, по-специално - продукти за директна продажба на крайни потребители и компании. дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му.
Управители/Съдружници
  • инго х.
Едноличен собственик на капитала
инго х.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Глобал Кънсалтанси Сървисис ЕООД („Global Consultancy Services“ GmbH) с ЕИК/ПИК 207304709 е основана на 16.2.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, бул. „Тодор Каблешков”, №10, маг. 7, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Глобал Кънсалтанси Сървисис ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207304709 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 16.03.2023 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Консултиране, интерим мениджмънт (междинен мениджмънт), управление на проекти и програми, също както и управление на качеството и процесите в промишлеността и в междуотрасловия сектор. Aй Ти консултиране, предоставяне, инсталиране, конфигуриране и развиване,както и търговия на хардуер и софтуер, както и ИТ решения, разработване на софтуер, тестване на софтуер и осигуряване на качеството на софтуера, интернет-обслужване, свързване със сървър и хостинг, защита на данни и мениджмънт по управление на сигурността, проектен и временен мениджмънт, управление на персонал, ХиксЕрЕм/XRM/ и ЦеЕрЕм/CRM/-развитие. Дружеството може да сключва договори от всякакъв вид и да поема управлението и резултатите на други компании. Посредничство на услуги на трети страни, както и консултации и съвети в областта на структурно проектиране на LAN / WAN мрежи (локални и глобални мрежи), управление на приложения; консултации, свързани с инфрасттруктура и избор на сървър; управление на IT-проекти, администриране на услуги и управление на разпространението, привличането на клиенти и маркетинг, организиране на обучения, семинари и мероприятия, включително предоставянето на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, в това число чрез маркетинг в социалните медии. Разработване и дизайн на електронни медии, печатни медии - електронни и на хартиен носител, специализирани списания в сферата, в която дружеството упражнява своята дейност. Интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. Планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. Дружеството води провеждането на семинари и обучения за личностно развитие и мрежов маркетинг. Както и консултации в сферата на търговията и услугите, насочени към привличане на клиенти, и маркетинг за търговски и дистрибуторски структури. Организиране на обучение, семинари и мероприятия, включително предоставяне на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, вкл. чрез маркетинг в социалните медии. Освен това: търговия със стоки, както и предоставяне на посреднически услуги за търговия със стоки, по-специално - продукти за директна продажба на крайни потребители и компании. Дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му.
    Едноличен собственик на капитала
    инго х.
    Име на фирма
    Глобал Кънсалтанси Сървисис
    Основана
    16.2.2023
    Изписване на чужд език
    „Global Consultancy Services“ GmbH
    Управители
    Капитал
    100
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красно село, бул. „Тодор Каблешков”, №10, маг. 7
    Внесен капитал
    100
  2. 15.05.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207304709

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201067655МЕЛЛОН-2011 ООД

гр. Сандански, Сандански

теодора ц.

Съдружници, Съдружници

Виж още
203848599АРСЛАН - БГ ЕООД

гр. Шумен, Шумен

теодора ц.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205597081СТАРКОН ГРУП БЪЛГАРИЯ АД

гр. София, Столична

теодора ц.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.