Firms.bg
Търси

ГРАФЕУМ-КЪНСЪЛТИНГ-НЕТУЪРК ЕООДЕИК: 207302380, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.09.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГРАФЕУМ-КЪНСЪЛТИНГ-НЕТУЪРК ЕООД
Изписване на чужд език
GRAPHEUM-CONSULTING-NETWORK LTD.
Дата на регистрация
15.2.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207302380 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Петър Енчев, №15, етаж 2, апартамент 2
Предмет на дейност
придобиване и управление на недвижими имоти в страната и чужбина и предоставяне на услуги като брокер на недвижими имоти; създаване на маркетингови и търговски концепции, включително дизайн за търговски компании и техните продукти, както и координиране на всички консултанти, необходими за разширяване на търговската дейност; търговия с хранителни добавки и храни от биологично производство; предоставянето на консултантски услуги, консултации в сферата на търговията и услугите, насочени към привличане на клиенти, и маркетинг за търговски и дистрибуторски структури. организиране на обучение, семинари и мероприятия, включително предоставяне на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, вкл. чрез маркетинг в социалните медии. освен това: покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид (търговия със стоки), продажба на стоки от собствено производство, както и предоставяне на посреднически услуги за търговия със стоки, по-специално - продукти за директна продажба на крайни потребители и компании. интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. он-лайн търговия. търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица. комисионни, спедиционни, лицензионни и превозни сделки. сделки с интелектуална собственост. туристически, туроператорски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, транспортни, строителни или други услуги. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. лизинг. дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му и които не са забранени от закона, като дейностите, за които се изисква предварително разрешение или лиценз ще се извършват след получаването на такъв.
Управители/Съдружници
  • бере д.
Едноличен собственик на капитала
бере д.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ГРАФЕУМ-КЪНСЪЛТИНГ-НЕТУЪРК ЕООД (GRAPHEUM-CONSULTING-NETWORK LTD.) с ЕИК/ПИК 207302380 е основана на 15.2.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Петър Енчев, №15, етаж 2, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ГРАФЕУМ-КЪНСЪЛТИНГ-НЕТУЪРК ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207302380 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 15.03.2023 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ГРАФЕУМ-КЪНСЪЛТИНГ-НЕТУЪРК
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, УЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ, №22, етаж 1
    Предмет на дейност
    Придобиване и управление на недвижими имоти в страната и чужбина и предоставяне на услуги като брокер на недвижими имоти; Създаване на маркетингови и търговски концепции, включително дизайн за търговски компании и техните продукти, както и координиране на всички консултанти, необходими за разширяване на търговската дейност; Търговия с хранителни добавки и храни от биологично производство; Предоставянето на консултантски услуги, консултации в сферата на търговията и услугите, насочени към привличане на клиенти, и маркетинг за търговски и дистрибуторски структури. Организиране на обучение, семинари и мероприятия, включително предоставяне на маркетингови съвети за намиране на клиенти на дружества и частни лица, вкл. чрез маркетинг в социалните медии. Освен това: покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид (търговия със стоки), продажба на стоки от собствено производство, както и предоставяне на посреднически услуги за търговия със стоки, по-специално - продукти за директна продажба на крайни потребители и компании. Интернет услуги, медийно планиране и управление на проекти и временно управление за трети страни, както и тяхното търговско рекламиране на трети страни и определените от тях целеви групи. Планиране и разработване на проекти, както и консултации и посредничество при поръчки, касаещи собствените фирмени дейности, на други дружества и потребители в страната и в чужбина. Он-лайн търговия. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица. Комисионни, спедиционни, лицензионни и превозни сделки. Сделки с интелектуална собственост. Туристически, туроператорски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, транспортни, строителни или други услуги. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. Лизинг. Дружеството също така има право да извършва всякакви дейности, които пряко или косвено са подходящи за постигане на целите му и които не са забранени от закона, като дейностите, за които се изисква предварително разрешение или лиценз ще се извършват след получаването на такъв.
    Едноличен собственик на капитала
    бере д.
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    15.2.2023
    Управители
    Изписване на чужд език
    GRAPHEUM-CONSULTING-NETWORK LTD.
    Капитал
    5000
  2. 12.04.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207302380
  3. 18.09.2023 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Петър Енчев, №15, етаж 2, апартамент 2

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
101750212ПОЛИТЕКС ООД

гр. Петрич, Петрич

стефанос к.

Съдружници

Виж още
205874888Греат оутдорс ЕООД

гр. Сандански, Сандански

стефанос к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.