Firms.bg
Търси

СЕЗГИНГЮЧМАН АУТО ООДЕИК: 207296970, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.03.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
СЕЗГИНГЮЧМАН АУТО ООД
Дата на регистрация
10.2.2023
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. "Горски пътник", №1Г
Предмет на дейност
1.покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; 2.продажба на стоки от собствено производство; 3.производство и продажба на всички видове стоки от шивашката и строителната промишленост; 4. разносна търговия; 5.производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска продукция от всякакъв произход; 6.авторемонтни дейности и услуги, както и извършване на пътна помощ /след надлежни разрешения/; 7.търговско представителство и посредничество; 8.комисионни, спедиционни, превозни, бартерни сделки, международно транспортни сделки и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмнии импресарски услуги /под формата на предприятие /; 9. туристически услуги, турагентска дейност и туроператорска дейност в страната и чужбина; 10. хотелиерски услуги /извън случаите по чл.2, т.3 от тз/; 11. рекламни, информационни, програмни, импресарски, издателски, печатарски услуги /под формата на предприятие/; 12. таксиметрова дейност; 13. производство, монтаж, демонтаж на алуминиева, пвц, дървена и друга дограма, вътрешен и външен дизайн; 14. покупка, строеж, довършителни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; 15.проектиране и строителство на жилищни и промишлени сгради и съоръжения, пътища, хидростроителство; 16.откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе-аперитиви; 17.търговия с петролни продукти /след надлежно разрешение/; 18.далекосъобщителна дейност /след надлежно разрешение/; 19.вътрешен и международен транспорт /след надлежно разрешение/, превоз на хора и товари; 20.външно-търговски сделки, изразяващи се в импорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки /разрешени от закона/ 21. геодезия и кадастър, производство на химически продукти, неутрализиране на химически отпадъци,екологични практики, рециклиране на отпадъци,търговия с вторични суровини, електро-електронни услуги, проектиране производство и монтиране на електронни съоръжения и телекомуникационна техника, електронно охранителна дейност, охранителна дейност. 22. търговия с акцизни стоки /след издаване на лиценз/, както и всички позволени от закона търговски дейности като предприятие по смисъла на чл.1, ал.3 от тз и при необходимост след снабдяване с надлежно разрешение от компетентния държавен орган.
Управители/Съдружници
  • ибрахим г.
Съдружници
Капитал размер
4000 лв. (внесен капитал: 4000 лв.)

Резюме

Фирма СЕЗГИНГЮЧМАН АУТО ООД () с ЕИК/ПИК 207296970 е основана на 10.2.2023 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. "Горски пътник", №1Г, а началният внесен капитал е в размер на 4000 лева. СЕЗГИНГЮЧМАН АУТО ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 10.03.2023 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. "Горски пътник", №1Г
    Управители
    ибрахим г.
    Съдружници
    Внесен капитал
    4000
    Име на фирма
    СЕЗГИНГЮЧМАН АУТО
    Предмет на дейност
    1.Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; 2.Продажба на стоки от собствено производство; 3.Производство и продажба на всички видове стоки от шивашката и строителната промишленост; 4. Разносна търговия; 5.Производство, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска продукция от всякакъв произход; 6.Авторемонтни дейности и услуги, както и извършване на пътна помощ /след надлежни разрешения/; 7.Търговско представителство и посредничество; 8.Комисионни, спедиционни, превозни, бартерни сделки, международно транспортни сделки и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмнии импресарски услуги /под формата на предприятие /; 9. Туристически услуги, турагентска дейност и туроператорска дейност в страната и чужбина; 10. Хотелиерски услуги /извън случаите по чл.2, т.3 от ТЗ/; 11. Рекламни, информационни, програмни, импресарски, издателски, печатарски услуги /под формата на предприятие/; 12. Таксиметрова дейност; 13. Производство, монтаж, демонтаж на алуминиева, ПВЦ, дървена и друга дограма, вътрешен и външен дизайн; 14. Покупка, строеж, довършителни дейности или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; 15.Проектиране и строителство на жилищни и промишлени сгради и съоръжения, пътища, хидростроителство; 16.Откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе-аперитиви; 17.Търговия с петролни продукти /след надлежно разрешение/; 18.Далекосъобщителна дейност /след надлежно разрешение/; 19.Вътрешен и международен транспорт /след надлежно разрешение/, превоз на хора и товари; 20.Външно-търговски сделки, изразяващи се в импорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки /разрешени от закона/ 21. Геодезия и кадастър, производство на химически продукти, неутрализиране на химически отпадъци,екологични практики, рециклиране на отпадъци,търговия с вторични суровини, електро-електронни услуги, проектиране производство и монтиране на електронни съоръжения и телекомуникационна техника, електронно охранителна дейност, охранителна дейност. 22. Търговия с акцизни стоки /след издаване на лиценз/, както и всички позволени от закона търговски дейности като предприятие по смисъла на чл.1, ал.3 от ТЗ и при необходимост след снабдяване с надлежно разрешение от компетентния държавен орган.
    Капитал
    4000
    Основана
    10.2.2023

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
117599032РОМПЕТРОЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД

гр. София, Столична

нух а.

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
127611230ТРУТ УЕЙ ЕООД

гр. Шумен, Шумен

александр н.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
200925649ПАРИС 77 ООД

гр. Пловдив, Пловдив

нух а.

Съдружници

Виж още
203605679СТИГА ЕООД

гр. Несебър, Несебър

александр н.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205435503ГЛОУБЪЛ УАН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

гр. София, Столична

александр н.

Едноличен собственик на капитала, Управители

Виж още
205940427СЕ-ДАТАСЪЛЮШЪНС ООД

гр. Асеновград, Асеновград

нух а.

Съдружници, Управители

Виж още
206068113ЙЪЛНАК БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София, Столична

александр н.

Управители

Виж още
206981149ТОЗМАН ЕООД

гр. Силистра, Силистра

нух а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207239649Венафай ЕООД

гр. София, Столична

александр н.

Управители

Виж още
207752840САТУНОВА ЕООД

гр. София, Столична

нух а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.