Firms.bg
Търси

ДИКОР АГРИКУЛТУРИ ЕООДЕИК: 207280902, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.03.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДИКОР АГРИКУЛТУРИ ЕООД
Дата на регистрация
27.1.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207280902 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. Ген. Киселов, №5, ет. 3
Предмет на дейност
развитие на земеделие, биоземеделие и конвенционално земеделие; управление, развитие и реализация на проекти и програми в областта на земеделието, биоземеделието и конвенционалното земеделие; производство, търговия, внос, износ, експорт и импорт с всякакъв вид селскостопанска продукция - растителна и животинска, с биопродукти и техни производни; покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи; производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и продукти; търговско представителство и агентство; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата и отдаването им под наем; организиране и извършване на международен транспорт и транспорт с всички видове моторни превозни средства; износ и търговия на всички видове селскостопанска техника и машини - нов внос и втора употреба; всички видове услуги, както и всички други услуги и сделки, извършвани по търговски начин и незабранени от тз, дейността ще се извършва в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • елена ч.
Едноличен собственик на капитала
дикор с.
Капитал размер
12 лв. (внесен капитал: 12 лв.)

Резюме

Фирма ДИКОР АГРИКУЛТУРИ ЕООД () с ЕИК/ПИК 207280902 е основана на 27.1.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. Ген. Киселов, №5, ет. 3, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева. ДИКОР АГРИКУЛТУРИ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207280902 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 27.02.2023 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. Ген. Киселов, №5, ет. 3
    Име на фирма
    ДИКОР АГРИКУЛТУРИ
    Едноличен собственик на капитала
    дикор с.
    Капитал
    12
    Внесен капитал
    12
    Основана
    27.1.2023
    Предмет на дейност
    Развитие на земеделие, биоземеделие и конвенционално земеделие; управление, развитие и реализация на проекти и програми в областта на земеделието, биоземеделието и конвенционалното земеделие; производство, търговия, внос, износ, експорт и импорт с всякакъв вид селскостопанска продукция - растителна и животинска, с биопродукти и техни производни; покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи; производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и продукти; търговско представителство и агентство; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата и отдаването им под наем; организиране и извършване на международен транспорт и транспорт с всички видове моторни превозни средства; износ и търговия на всички видове селскостопанска техника и машини - нов внос и втора употреба; всички видове услуги, както и всички други услуги и сделки, извършвани по търговски начин и незабранени от ТЗ, дейността ще се извършва в страната и чужбина.
    Управители
  2. 12.03.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207280902

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
207245189ШИ ЛИУ ООД

гр. Пловдив, Пловдив

елена ч.

Съдружници

Виж още
207399408УЕ ТРАВЪЛ ИМПЕКС ЕООД

гр. Русе, Русе

елена ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.