Firms.bg
Търси

В Кар ЕООДЕИК: 207228688, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.01.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
В Кар ЕООД
Изписване на чужд език
V Car LTD.
Дата на регистрация
19.0.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207228688 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. Трети март, №20
Предмет на дейност
отдаване под наем на превозни средства. покупко - продажба на превозни средства. извършване на транспортна дейност. вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, хранит. стоки, хран. добавки, селскостоп. продукция, промишлени суровини, резервни части, машини, съоръжения, комисионна търговия посредничество, представителство и агентство на наши и чужди фирми, физически и юридически лица; строителна и строително - монтажна, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостоп. продукция; туристически услуги - вътрешен и международен туризъм; транспортни услуги - таксиметрови, селскостопански машини, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; товаро-разтоварна дейност; разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти, заведения за обществено хранене, питейни заведения; бръснаро - фризьорски услуги и козметика, автотенекеджийска и автосервизна дейност; спортна, рекламна, консултантска, посредническа, комисионерска, спедиторска и охранителна дейност, хотелиерство и ресторантьорство и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз/.
Управители/Съдружници
  • венцислав с.
Едноличен собственик на капитала
венцислав с.
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма В Кар ЕООД (V Car LTD.) с ЕИК/ПИК 207228688 е основана на 19.0.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. Трети март, №20, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. В Кар ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207228688 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 19.01.2023 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    В Кар
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, бул. Трети март, №20
    Предмет на дейност
    Отдаване под наем на превозни средства. Покупко - продажба на превозни средства. Извършване на транспортна дейност. Вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, хранит. стоки, хран. добавки, селскостоп. продукция, промишлени суровини, резервни части, машини, съоръжения, комисионна търговия посредничество, представителство и агентство на наши и чужди фирми, физически и юридически лица; строителна и строително - монтажна, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и чужбина; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостоп. продукция; туристически услуги - вътрешен и международен туризъм; транспортни услуги - таксиметрови, селскостопански машини, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; товаро-разтоварна дейност; разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти, заведения за обществено хранене, питейни заведения; бръснаро - фризьорски услуги и козметика, автотенекеджийска и автосервизна дейност; спортна, рекламна, консултантска, посредническа, комисионерска, спедиторска и охранителна дейност, хотелиерство и ресторантьорство и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз/.
    Капитал
    2000
    Внесен капитал
    2000
    Едноличен собственик на капитала
    венцислав с.
    Изписване на чужд език
    V Car LTD.
    Управители
    Основана
    19.0.2023
  2. 31.01.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207228688

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200924351КАСПЕР ИНВЕСТ АД

гр. Варна, Варна

венцислав с.

Съвет на директорите

Виж още
202830670НОВА ФАМИЛИЯ ООД

гр. Русе, Русе

венцислав с.

Управители

Виж още
205100088МИГЕТИ ИНВЕСТ ЕООД

гр. Русе, Русе

венцислав с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205239390БО НОВА ООД

гр. Русе, Русе

венцислав с.

Съдружници, Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.