Firms.bg
Търси

ВАСТЕ РЕЦИКЛИНГ ЕООДЕИК: 207189363, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.12.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВАСТЕ РЕЦИКЛИНГ ЕООД
Изписване на чужд език
WASTE RECYCLING LTD
Дата на регистрация
9.11.2022
Регистрация по ЗДДС

BG207189363 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, Богдан войвода, №1
Предмет на дейност
търговия на едро с отпадъци и скрап: търговия на едро с отпадъци и метални, неметални отпадъци и материали за рециклиране, включително събиране и сортиране. събиране и извозване на отпадъци: рециклиране на материали, събиране, обработка и изхвърляне на отпадъци. местен транспорт на отпадъци и експлоатация на съоръжения за рециклиране/оползотворяване на материали(т.е. тези възстановими материали, които са били сортирани от потока отпадъци); събиране на неопасни отпадъци: събиране и дейности с неопасни отпадъци, като събиране на отпадъци от домакинства, търговски обекти и производствени предприятия с помощта на контейнери, кофи и други съдове, които могат да съдържат смеси от рециклируеми материнали : събиране на опасни отпадъци: събиране и дейности с твърди и течни опасни отпадъци. включени са и дейности, съпътстващи транспортирането на опасни отпадъци, като маркиране,обработка, опаковане и етикетиране. експлоатация на обекти и съоръжения за преработка, временно съхранение, трансбордиране на опасни отпадъци.: преработка и обезвреждане на неопасни отпадъци: дейности по преработка и обезвреждане на твърди отпадъци и други форми на неопасни отпадъци с цел обезвреждане. експлоатация на находища за неопасни отпадъци. унищожаване на неопасни отпадъци чрез изгаряне, изгаряне или по друг начин, независимо дали е придружено или не с извличане на електричество или топлина, компост. заместители на гориво, биогаз, пепел или други странични продукти, подходящи за по-нататъшна употреба. обработка на органични отпадъци с цел тяхното елиминиране: рециклиране на строителни отпадъци: преработка на метални и неметални отпадъци в суровини, подходящи за по-нататъшна употреба в различни индустрии, които изискват механично (раздробяване, рязане, пресоване,сортиране и др.) или химично преобразуване на отпадъците. получаване на рециклируеми отпадъци от събрани неопасни потоци отпадъци чрез тяхното извличане и сортиране, както и разделяне и сортиране на смесени рециклируеми материали като хартия, пластмаса опаковки за напитки и метален скрап. транспортни, логистични и складови yслуги. доставка на услуги . продажба на стоки. всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези за които се изисква специален лиценз и разрешителни след, снабдяването с такива.
Управители/Съдружници
  • петронела т.
Едноличен собственик на капитала
петронела т.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ВАСТЕ РЕЦИКЛИНГ ЕООД (WASTE RECYCLING LTD) с ЕИК/ПИК 207189363 е основана на 9.11.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, Богдан войвода, №1, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ВАСТЕ РЕЦИКЛИНГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207189363 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 9.12.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ВАСТЕ РЕЦИКЛИНГ
    Предмет на дейност
    Търговия на едро с отпадъци и скрап: търговия на едро с отпадъци и метални, неметални отпадъци и материали за рециклиране, включително събиране и сортиране. Събиране и извозване на отпадъци: рециклиране на материали, събиране, обработка и изхвърляне на отпадъци. Местен транспорт на отпадъци и експлоатация на съоръжения за рециклиране/оползотворяване на материали(т.е. тези възстановими материали, които са били сортирани от потока отпадъци); Събиране на неопасни отпадъци: Събиране и дейности с неопасни отпадъци, като събиране на отпадъци от домакинства, търговски обекти и производствени предприятия с помощта на контейнери, кофи и други съдове, които могат да съдържат смеси от рециклируеми материнали : Събиране на опасни отпадъци: Събиране и дейности с твърди и течни опасни отпадъци. Включени са и дейности, съпътстващи транспортирането на опасни отпадъци, като маркиране,обработка, опаковане и етикетиране. Експлоатация на обекти и съоръжения за преработка, временно съхранение, трансбордиране на опасни отпадъци.: Преработка и обезвреждане на неопасни отпадъци: Дейности по преработка и обезвреждане на твърди отпадъци и други форми на неопасни отпадъци с цел обезвреждане. Експлоатация на находища за неопасни отпадъци. Унищожаване на неопасни отпадъци чрез изгаряне, изгаряне или по друг начин, независимо дали е придружено или не с извличане на електричество или топлина, компост. заместители на гориво, биогаз, пепел или други странични продукти, подходящи за по-нататъшна употреба. Обработка на органични отпадъци с цел тяхното елиминиране: Рециклиране на строителни отпадъци: преработка на метални и неметални отпадъци в суровини, подходящи за по-нататъшна употреба в различни индустрии, които изискват механично (раздробяване, рязане, пресоване,сортиране и др.) или химично преобразуване на отпадъците. Получаване на рециклируеми отпадъци от събрани неопасни потоци отпадъци чрез тяхното извличане и сортиране, както и разделяне и сортиране на смесени рециклируеми материали като хартия, пластмаса опаковки за напитки и метален скрап. Транспортни, логистични и складови yслуги. Доставка на услуги . Продажба на стоки. Всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона, а за тези за които се изисква специален лиценз и разрешителни след, снабдяването с такива.
    Управители
    петронела т.
    Основана
    9.11.2022
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Изписване на чужд език
    WASTE RECYCLING LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, Богдан войвода, №1
  2. 15.12.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207189363

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
147015362РОБОНА ЕНТЪРПРАЙСИЗ ЕООД

с. Чернево, Суворово

даниел-ханан х.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204950607АйДиСеилс ЕООД

гр. София, Столична

даниел-ханан х.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
207481047Инфинити Дистрибюшън ЕООД

гр. София, Столична

даниел-ханан х.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.