Firms.bg
Търси

ОЛИВА ГМ ЕООДЕИК: 207188076, гр. Благоевград, Благоевград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.12.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ОЛИВА ГМ ЕООД
Изписване на чужд език
"OLIVA GM" Ltd.
Дата на регистрация
8.11.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, "Петко Д. Петков", №18, партер
Предмет на дейност
откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене; търговия на дребно със стоки за широко потребление, които са допуснати до обществения пазар, вкл. хранителни и нехранителни стоки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки собствено производство в страната и чужбина, отглеждане на животни и всякакви земеделски култури, както и всякакви други дейности и услуги свързани с животновъдство и земеделие, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопонска, растителна и животинска продукция, търговско представителство и посредничество, комисионни, лицензионни, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, фризьорски, козметични и всякакви други услуги, свързани с откриване и функциониране на студио за красота, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, оценителска дейност на недвижими имоти, машини и съоръжения, строителство, строителни и строително-ремонтни работи, спедиционни и превозни сделки и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв транспорт на хора и товари на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. когато действащото законодателство поставя под лицензионен или регистрационен режим осъществяването на определена дейност дружеството ще осъществява тази дейност след получаването на лицензия, респективно разрешение за осъществяването й.
Управители/Съдружници
  • оливера м.
Едноличен собственик на капитала
оливера м.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ОЛИВА ГМ ЕООД ("OLIVA GM" Ltd.) с ЕИК/ПИК 207188076 е основана на 8.11.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, "Петко Д. Петков", №18, партер, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ОЛИВА ГМ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.12.2022 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Благоевград, гр. Благоевград, "Петко Д. Петков", №18, партер
    Управители
    оливера м.
    Основана
    8.11.2022
    Предмет на дейност
    Откриване и експлоатация на заведения за обществено хранене; търговия на дребно със стоки за широко потребление, които са допуснати до обществения пазар, вкл. хранителни и нехранителни стоки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки собствено производство в страната и чужбина, отглеждане на животни и всякакви земеделски култури, както и всякакви други дейности и услуги свързани с животновъдство и земеделие, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопонска, растителна и животинска продукция, търговско представителство и посредничество, комисионни, лицензионни, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, фризьорски, козметични и всякакви други услуги, свързани с откриване и функциониране на студио за красота, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, оценителска дейност на недвижими имоти, машини и съоръжения, строителство, строителни и строително-ремонтни работи, спедиционни и превозни сделки и услуги в страната и чужбина, както и всякакъв транспорт на хора и товари на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Когато действащото законодателство поставя под лицензионен или регистрационен режим осъществяването на определена дейност дружеството ще осъществява тази дейност след получаването на лицензия, респективно разрешение за осъществяването й.
    Капитал
    10
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    ОЛИВА ГМ
    Изписване на чужд език
    "OLIVA GM" Ltd.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202400479МСДЖ ГРОПС ЕООД

гр. Сандански, Сандански

спиридон м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203383972Норден-Транс ЕООД

гр. София, Столична

спиридон м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203735135Ландио ЕООД

гр. София, Столична

спиридон м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205289774УЕ БИЗНЕС ФРЕЙМ ЕООД

гр. Русе, Русе

спиридон м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205933144УЪРКХОРС БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София, Столична

спиридон м.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.