Firms.bg
Търси

КЕЙ АР КОНСТРАКШЪНС ООДЕИК: 207148263, гр. Петрич, Петрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.11.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЕЙ АР КОНСТРАКШЪНС ООД
Изписване на чужд език
KR CONSTRUCTIONS
Дата на регистрация
7.10.2022
Регистрация по ЗДДС

BG207148263 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Славянска", №4, етаж 3
Предмет на дейност
строителство на сгради и съоръжения страната и чужбина и извършване на всички видове строителни, монтажни и ремонтни дейности. проектиране и обзавеждане на недвижими имоти, проектиране и реконструкция на сгради и съоръжения. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия на едро с всички видове стоки у нас и в чужбина. търговия на едро и дребно с строителни материали, машини, съоръжения и оборудване. внос, износ и търговия с всички видове стоки у нас и в чужбина. внос, износ и търговия на строителни материали, машини, съоръжения и оборудване; разкриване и експлоатация на търговски обекти, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, търговия с храни и хранителни стоки в първоначален, преработен или обработен вид, доставка на хранителни стоки, външна и вътрешна търговска дейност, търговско представителство и посредничество; пътнически транспорт в страната и чужбина, превозни сделки в страната и в чужбина; спедиторска дейност; туроператорска дейност и туристическа агентска дейност;, транспортна дейност и превозни сделки в страната и в чужбина; извършване на посредническа дейност по наемане на работа на български граждани в република българия и в други държави - след получаване на съответно разрешение;; комисионни, спедиционни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туроператорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски или други услуги; куриерски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, таксиметров превоз в страната и в чужбина /след получаване на необходимите разрешителни в случай, че е необходимо/; както и всяка друга дейност незабранена със закон, като за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаване на надлежните такива.
Управители/Съдружници
  • ефросини а.
  • димитриос р.
Съдружници
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма КЕЙ АР КОНСТРАКШЪНС ООД (KR CONSTRUCTIONS) с ЕИК/ПИК 207148263 е основана на 7.10.2022 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Славянска", №4, етаж 3, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. КЕЙ АР КОНСТРАКШЪНС ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207148263 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 7.11.2022 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    200
    Внесен капитал
    200
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Петрич, гр. Петрич, ул. "Славянска", №4, етаж 3
    Предмет на дейност
    Строителство на сгради и съоръжения страната и чужбина и извършване на всички видове строителни, монтажни и ремонтни дейности. Проектиране и обзавеждане на недвижими имоти, проектиране и реконструкция на сгради и съоръжения. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Търговия на едро с всички видове стоки у нас и в чужбина. Търговия на едро и дребно с строителни материали, машини, съоръжения и оборудване. Внос, износ и търговия с всички видове стоки у нас и в чужбина. Внос, износ и търговия на строителни материали, машини, съоръжения и оборудване; Разкриване и експлоатация на търговски обекти, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, търговия с храни и хранителни стоки в първоначален, преработен или обработен вид, доставка на хранителни стоки, външна и вътрешна търговска дейност, търговско представителство и посредничество; Пътнически транспорт в страната и чужбина, превозни сделки в страната и в чужбина; спедиторска дейност; туроператорска дейност и туристическа агентска дейност;, транспортна дейност и превозни сделки в страната и в чужбина; извършване на посредническа дейност по наемане на работа на български граждани в Република България и в други държави - след получаване на съответно разрешение;; комисионни, спедиционни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туроператорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски или други услуги; куриерски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, таксиметров превоз в страната и в чужбина /след получаване на необходимите разрешителни в случай, че е необходимо/; както и всяка друга дейност незабранена със закон, като за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаване на надлежните такива.
    Име на фирма
    КЕЙ АР КОНСТРАКШЪНС
    Основана
    7.10.2022
    Изписване на чужд език
    KR CONSTRUCTIONS
    Управители
    ефросини а.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Съдружници
  2. 17.11.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207148263

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202526662БЪТЕРФЛАЙ 99 ЕООД

гр. Бургас, Бургас

юрий я.

Управители

Виж още
204481469ТРЪСТ ТАКС ЕООД

гр. София, Столична

серафим а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205177750АМАЗОН ДЕЙТА СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София, Столична

юрий я.

Управители, Управители

Виж още
205262764АЙ ТИ УИЗАРДС ЕООД

гр. Благоевград, Благоевград

серафим а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205472149Евър Он ООД

гр. София, Столична

юрий я.

Съдружници

Виж още
205536370КЛИЙН СЪРВИСИЗ 2019 ООД

гр. София, Столична

юрий я.

Съдружници

Виж още
205850766Майкъл оф Корс Интернешънъл ЕООД

гр. Бургас, Бургас

юрий я.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205984975ГВ ПРОФЕШЪНЪЛ БРОКЕР ООД

гр. Пловдив, Пловдив

серафим а.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
207050972Гир Груп ЕООД

гр. Варна, Варна

серафим а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207124522РОТА ТРАНСПОРТ ООД

гр. Търговище, Търговище

юрий я.

Съдружници, Съдружници

Виж още
207545400ЕФ.ДИ. КОНСТРАКШЪНС ЕООД

гр. Петрич, Петрич

юрий я.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.