Firms.bg
Търси

СИДЖИАЙ СЪРВИСИС ЕООДЕИК: 207147298, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.11.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
СИДЖИАЙ СЪРВИСИС ЕООД
Изписване на чужд език
CGI SERVICES LTD
Дата на регистрация
4.10.2022
Регистрация по ЗДДС

BG207147298 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, РАЙКО ДАСКАЛОВ,, №48, ОФИС 305
Предмет на дейност
проучване, идентифициране и разработване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва-не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търговски предприятия. консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга, предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
Управители/Съдружници
  • том м.
Едноличен собственик на капитала
том м.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма СИДЖИАЙ СЪРВИСИС ЕООД (CGI SERVICES LTD) с ЕИК/ПИК 207147298 е основана на 4.10.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, РАЙКО ДАСКАЛОВ,, №48, ОФИС 305, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. СИДЖИАЙ СЪРВИСИС ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207147298 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 4.11.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    СИДЖИАЙ СЪРВИСИС
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, РАЙКО ДАСКАЛОВ, ОФИС 305, №48
    Предмет на дейност
    Проучване, идентифициране и разработване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва-не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търговски предприятия. Консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и международна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга, предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
    Едноличен собственик на капитала
    том м.
    Управители
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Изписване на чужд език
    CGI SERVICES LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, РАЙКО ДАСКАЛОВ,, №48, ОФИС 305
    Основана
    4.10.2022
  2. 6.11.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207147298

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200987580РОСМАРКЕТ ООД

гр. Варна, Варна

анан х.

Съдружници

Виж още
201723006РОСИНВЕСТ 2011 ООД

с. Бенковски, Аврен

анан х.

Съдружници

Виж още
202851546София Къмършъл Сентър ЕООД

гр. София, Столична

анан х.

Управители, Управители

Виж още
205365656ИНТЕЛИОН АД

гр. София, Столична

анан х.

Съвет на директорите

Виж още
205436772ЕМ ДЖИ ЕС ПЕЙМЕНТС АД

гр. София, Столична

анан х.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.