Firms.bg
Търси

БИЕС КОНСЕПТ ЕООДЕИК: 207142723, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.11.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
БИЕС КОНСЕПТ ЕООД
Изписване на чужд език
BS CONCEPT
Дата на регистрация
1.10.2022
Регистрация по ЗДДС

BG207142723 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, пл. СЪЕДИНЕНИЕ, №3, офис 417
Предмет на дейност
проучване, идентифициране и разра-ботване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва-не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търгов-ски предприятия. консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и между-народна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга, предоставяне на консултации по финансови, технически, тър-говски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производ-ствени дейности; рекламни и инфор-мационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първо-начален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
Управители/Съдружници
  • серш б.
Едноличен собственик на капитала
серш б.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма БИЕС КОНСЕПТ ЕООД (BS CONCEPT) с ЕИК/ПИК 207142723 е основана на 1.10.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, пл. СЪЕДИНЕНИЕ, №3, офис 417, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. БИЕС КОНСЕПТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207142723 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 1.11.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БИЕС КОНСЕПТ
    Основана
    1.10.2022
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, пл. СЪЕДИНЕНИЕ, №3, офис 417
    Управители
    серш б.
    Изписване на чужд език
    BS CONCEPT
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    500
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, пл. СЪЕДИНЕНИЕ, №3, офис 417
    Предмет на дейност
    Проучване, идентифициране и разра-ботване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва-не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търгов-ски предприятия. Консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и между-народна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга, предоставяне на консултации по финансови, технически, тър-говски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производ-ствени дейности; рекламни и инфор-мационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първо-начален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
    Внесен капитал
    500
  2. 13.11.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207142723

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203391459СЪРВИСИС КОНТРАКТС УОРК ООД

гр. София, Столична

лоренцо р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
206325209СЕНОЛ КУУЛИНГ ООД

гр. Нови пазар, Нови пазар

лоренцо р.

Съдружници

Виж още
206585235АЛФА СТОЪР ЕООД

гр. София, Столична

лоренцо р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207049500Диджи Уей ООД

гр. София, Столична

лоренцо р.

Съдружници

Виж още
207737653АРМИКС БГ ЕООД

гр. Бургас, Бургас

лоренцо р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.