Firms.bg
Търси

СЕТ ТО УЕБ ООДЕИК: 207135006, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.04.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
СЕТ ТО УЕБ ООД
Изписване на чужд език
SET TO WEB
Дата на регистрация
26.9.2022
Регистрация по ЗДДС

BG207135006 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Акад. Георги Бончев, №20
Предмет на дейност
търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, продажби на едро и дребно на стоки, включително внос, износ, експорт, реекспорт, дистрибуция, продажба и дистрибуция на продукти и изделия, хранителни добавки, производство на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност в страната и чужбина, изработка и хостинг на уеб сайтове, оптимизация, интернет, маркетинг, графичен дизайн, внедряване и поддържка на софтуерни продукти и решения, систематизиране на информация, изготвяне на анализи в областта на информационните технологии, производствена, лизингова дейност, рекламна дейност, складова, комисионна, превоз на пътници и товари, спедиторска, транспортна дейност в страната и чужбина, животновъдство, растениевъдство, земеделие, сделки с интелектуална собственост и всички други стопански или търговски дейности, включително и търговски дейности по интернет, поща и/или телефон, а когато се изисква лиценз или е с разрешителен режим, след съответното разрешение, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
Управители/Съдружници
  • велизар в.
Съдружници
Капитал размер
132 лв. (внесен капитал: 132 лв.)

Резюме

Фирма СЕТ ТО УЕБ ООД (SET TO WEB) с ЕИК/ПИК 207135006 е основана на 26.9.2022 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Акад. Георги Бончев, №20, а началният внесен капитал е в размер на 132 лева. СЕТ ТО УЕБ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207135006 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 26.10.2022 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    26.9.2022
    Предмет на дейност
    Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, продажби на едро и дребно на стоки, включително внос, износ, експорт, реекспорт, дистрибуция, продажба и дистрибуция на продукти и изделия, хранителни добавки, производство на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност в страната и чужбина, изработка и хостинг на уеб сайтове, оптимизация, интернет, маркетинг, графичен дизайн, внедряване и поддържка на софтуерни продукти и решения, систематизиране на информация, изготвяне на анализи в областта на информационните технологии, производствена, лизингова дейност, рекламна дейност, складова, комисионна, превоз на пътници и товари, спедиторска, транспортна дейност в страната и чужбина, животновъдство, растениевъдство, земеделие, сделки с интелектуална собственост и всички други стопански или търговски дейности, включително и търговски дейности по интернет, поща и/или телефон, а когато се изисква лиценз или е с разрешителен режим, след съответното разрешение, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
    Капитал
    99
    Изписване на чужд език
    SET TO WEB
    Съдружници
    александър в.
    Внесен капитал
    99
    Име на фирма
    СЕТ ТО УЕБ
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Слатина, ул. Акад. Георги Бончев, №20
    Управители
  2. 1.02.2023 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207135006
  3. 4.04.2023 г.

    Съдружници
    александър в.
    Капитал
    132
    Внесен капитал
    132

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131193267ВИКОНТ ИНТЕР ООД

гр. София, Столична

велизар в.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.