Firms.bg
Търси

МИР 1022 ООДЕИК: 207118035, гр. Димитровград, Димитровград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.10.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
МИР 1022 ООД
Дата на регистрация
12.9.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, бул. "Трети март", блок 2, вход Г, апартамент 3
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, преработка или /и/ продажба на месни продукти, търговско посредничество и представителство, комисионни и спедиционни сделки, транспорт на стоки, пътници и товари като предприятие в страната и чужбина, дистрибуторство, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски /извън сл. на чл.2 т.3 от тз/, ресторантьорски, счетоводни, преводачески, консултантски, програмни и импресарски услуги като предприятие, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строително-монтажна и ремонтно-строителна дейност като предприятие, железарски услуги, козметични, масажни, фризьорски, авторемонтни и автотенекеджийски услуги, ремонт и търговия с компютри и софтуерни продукти, разкриване и експлоатация на заведения за хранителни стоки и обществено хранене, складова дейност /всички услуги/ като предприятие, лизинг.
Управители/Съдружници
  • мирослав т.
  • радостин и.
Съдружници
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма МИР 1022 ООД () с ЕИК/ПИК 207118035 е основана на 12.9.2022 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, бул. "Трети март", блок 2, вход Г, апартамент 3, а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. МИР 1022 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.10.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    МИР 1022
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, бул. "Трети март", блок 2, вход Г, апартамент 3
    Управители
    мирослав т.
    Съдружници
    Основана
    12.9.2022
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, бул. "Трети март", блок 2, вход Г, апартамент 3
    Предмет на дейност
    покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, преработка или /и/ продажба на месни продукти, търговско посредничество и представителство, комисионни и спедиционни сделки, транспорт на стоки, пътници и товари като предприятие в страната и чужбина, дистрибуторство, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски /извън сл. на чл.2 т.3 от ТЗ/, ресторантьорски, счетоводни, преводачески, консултантски, програмни и импресарски услуги като предприятие, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строително-монтажна и ремонтно-строителна дейност като предприятие, железарски услуги, козметични, масажни, фризьорски, авторемонтни и автотенекеджийски услуги, ремонт и търговия с компютри и софтуерни продукти, разкриване и експлоатация на заведения за хранителни стоки и обществено хранене, складова дейност /всички услуги/ като предприятие, лизинг.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
207361539РС КЛИМА ООД

гр. Димитровград, Димитровград

радостин и.

Съдружници

Виж още
207550365ЕКО КОЛЕКТ 94 ЕООД

гр. Димитровград, Димитровград

радостин и.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.