Firms.bg
Търси

ЕВГЕНИ ГИНЕВ - ПЕТКО НАЙДЕВ- ЕВГЕНИ ГИНЕВ ЕТЕИК: 207116162, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.10.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕВГЕНИ ГИНЕВ - ПЕТКО НАЙДЕВ- ЕВГЕНИ ГИНЕВ ЕТ
Дата на регистрация
11.9.2022
Регистрация по ЗДДС

BG207116162 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, "КОМ", блок 6, вход Б, етаж 1, апартамент 1
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба. търговия на стоки от внос и износ извън забранените от закона. организиране на заведения за обществено хранене - закусвални и ресторанти. превозна дейност в страната и чужбина, таксиметрова дейност, хотелиерска дейност /извън случаите на чл.2 т.з от тз/, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, туристическа дейност в страната и чужбина. валутни сделки след надлежно разрешение от финансов орган. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.производство на видео филми и звукозаписи с цел продажба, елктронни игри, дейност за услуги като предприятие, дърводелски, стъкларски, авторемонтни, строително - бояджийски, електромонтажни, шивашки, плетачески, фризьорство и козметика.
Физическо лице - търговец
евгени г.

Резюме

Фирма ЕВГЕНИ ГИНЕВ - ПЕТКО НАЙДЕВ- ЕВГЕНИ ГИНЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 207116162 е основана на 11.9.2022 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, "КОМ", блок 6, вход Б, етаж 1, апартамент 1. ЕВГЕНИ ГИНЕВ - ПЕТКО НАЙДЕВ- ЕВГЕНИ ГИНЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG207116162 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 11.10.2022 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба. Търговия на стоки от внос и износ извън забранените от закона. Организиране на заведения за обществено хранене - закусвални и ресторанти. Превозна дейност в страната и чужбина, таксиметрова дейност, хотелиерска дейност /извън случаите на чл.2 т.З от ТЗ/, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, туристическа дейност в страната и чужбина. Валутни сделки след надлежно разрешение от финансов орган. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.Производство на видео филми и звукозаписи с цел продажба, елктронни игри, дейност за услуги като предприятие, дърводелски, стъкларски, авторемонтни, строително - бояджийски, електромонтажни, шивашки, плетачески, фризьорство и козметика.
    Име на фирма
    ЕВГЕНИ ГИНЕВ - ПЕТКО НАЙДЕВ- ЕВГЕНИ ГИНЕВ
    Основана
    11.9.2022
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, "КОМ", блок 6, вход Б, етаж 1, апартамент 1
    Физическо лице - търговец
    евгени г.
  2. 17.10.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207116162

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206059947ЕР ДИ 2020 ЕООД

гр. Хасково, Хасково

евгени г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.