Firms.bg
Търси

ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООДЕИК: 207116155, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.10.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООД
Изписване на чужд език
PLAYER Creative Company
Дата на регистрация
11.9.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Надежда, №1, вход Б, етаж 2, апартамент 11
Предмет на дейност
продуциране, създаване, разпространение и дистрибуция на видео и електронно съдържание, предназначено за web. лайв стрийм и броудкастинг. онлайн търговия. продуциране, организиране, създаване, разпространение и провеждане на театрални постановки, музикално-сценични постановки, концерти, телевизионни предавания, радио предавания, шоу програми, филмови продукции, видео ентъртеймънт съдържание за web, както и всякаква продуцентска дейност, свързана в областта на културата, сценичните и екранни изкуства и аудио-визуални произведения и проекти. изработка и произвеждане на декор, реквизити и костюми. продажба на билети за културни, сценични и екранни произведения и прояви. провеждане, организиране и съорганизиране на публични събития, национални и международни фестивали, семинари, конференции, презентации, кръгли маси, състезания и курсове в областта на културата, изкуството, спорта и развлекателната индустрия. провеждане на информационни и комуникационни кампании, разработване, публикуване и разпространение на електронни и печатни материали. организиране на празнични събития, фирмени и детски партита. озвучителни и диджейски услуги. импресарска дейност, издателска дейност, сделки с интелектуална собственост, посредничество, търговия, маркетинг и реклама, консултации, както и всички други дейности и услуги, разрешени от търговския закон, като при необходимост ще придобиват съответните лицензи и разрешителни.
Управители/Съдружници
  • димитър е.
Едноличен собственик на капитала
димитър е.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООД (PLAYER Creative Company) с ЕИК/ПИК 207116155 е основана на 11.9.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Надежда, №1, вход Б, етаж 2, апартамент 11, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 11.10.2022 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ
    Едноличен собственик на капитала
    димитър е.
    Основана
    11.9.2022
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Надежда, №1, вход Б, етаж 2, апартамент 11
    Управители
    Внесен капитал
    100
    Изписване на чужд език
    PLAYER Creative Company
    Предмет на дейност
    Продуциране, създаване, разпространение и дистрибуция на видео и електронно съдържание, предназначено за web. Лайв стрийм и броудкастинг. Онлайн търговия. Продуциране, организиране, създаване, разпространение и провеждане на театрални постановки, музикално-сценични постановки, концерти, телевизионни предавания, радио предавания, шоу програми, филмови продукции, видео ентъртеймънт съдържание за web, както и всякаква продуцентска дейност, свързана в областта на културата, сценичните и екранни изкуства и аудио-визуални произведения и проекти. Изработка и произвеждане на декор, реквизити и костюми. Продажба на билети за културни, сценични и екранни произведения и прояви. Провеждане, организиране и съорганизиране на публични събития, национални и международни фестивали, семинари, конференции, презентации, кръгли маси, състезания и курсове в областта на културата, изкуството, спорта и развлекателната индустрия. Провеждане на информационни и комуникационни кампании, разработване, публикуване и разпространение на електронни и печатни материали. Организиране на празнични събития, фирмени и детски партита. Озвучителни и диджейски услуги. Импресарска дейност, издателска дейност, сделки с интелектуална собственост, посредничество, търговия, маркетинг и реклама, консултации, както и всички други дейности и услуги, разрешени от Търговския закон, като при необходимост ще придобиват съответните лицензи и разрешителни.
    Капитал
    100

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.